reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A jest może ktoś tutaj kto prowadzi ciążę w Medicover w Wawie, nie robią problemów z in vitro? Czy może jednak jest to właśnie tak jak @amusedxxx pisala? Jutro mam wizytę i zastanawiam się czego się spodziewać

A jest może ktoś tutaj kto prowadzi ciążę w Medicover w Wawie, nie robią problemów z in vitro? Czy może jednak jest to właśnie tak jak @amusedxxx pisala? Jutro mam wizytę i zastanawiam się czego się spodziewać
Ja prowadzenie w Medicoverze i nie ma z tym problemu. Jedno co mogę doradzić to test papp 1 trym zrobić po za placówka , na NFZ

Ja prowadzenie w Medicoverze i nie ma z tym problemu. Jedno co mogę doradzić to test papp 1 trym zrobić po za placówka , na NFZ
O, a czemu tak? Ja mam umówione na 12.06, ale mam też umówione na NFZ kilka dni później i zastanawiam się czy tego w Medicover nie odwołać. Jakoś nie mam do nich pełnego zaufania i lepiej zaopiekowana się czuję w prywatnej przychodni (ale na USG I trym i test PAPPA mają refundację).

O, a czemu tak? Ja mam umówione na 12.06, ale mam też umówione na NFZ kilka dni później i zastanawiam się czy tego w Medicover nie odwołać. Jakoś nie mam do nich pełnego zaufania i lepiej zaopiekowana się czuję w prywatnej przychodni (ale na USG I trym i test PAPPA mają refundację).
* wszystkie próbki (krew na miejscu) leca do wawy, gdzie lekarz robi opis
• badają tylko ryzyka genetyczne, nic więcej
* badanie z krwi jest dostępne wraz z opisem
•opis dostajesz po miesiącu (!)
Generalnie szkoda nerwów. Gdybym widziała to bym zrobiła na miejscu na NFZ bo wynik dają tego samego dnia (krew oddajesz dwa dni wcześniej przykładowo).

jak masz w pakiecie to idz tu i tu, czemu nie skorzystać :D

reklama
Do góry