Artemida90
Fanka BB :)
u mnie w pierwszej ciąży w 26dpt jeszcze nie było, a w 33dpt już było. Teraz byłam od razu na usg w 38dpt, więc było widać od razuDziewczyny w którym dpt pojawiło się u Was serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie w pierwszej ciąży w 26dpt jeszcze nie było, a w 33dpt już było. Teraz byłam od razu na usg w 38dpt, więc było widać od razuDziewczyny w którym dpt pojawiło się u Was serduszko?
Jak dobrze liczę to 28 dptDziewczyny w którym dpt pojawiło się u Was serduszko?
Byłam 24dpt i już było, przy becie ok 23 tys.Dziewczyny w którym dpt pojawiło się u Was serduszko?
Ja prowadzenie w Medicoverze i nie ma z tym problemu. Jedno co mogę doradzić to test papp 1 trym zrobić po za placówka , na NFZA jest może ktoś tutaj kto prowadzi ciążę w Medicover w Wawie, nie robią problemów z in vitro? Czy może jednak jest to właśnie tak jak @amusedxxx pisala? Jutro mam wizytę i zastanawiam się czego się spodziewać
O, a czemu tak? Ja mam umówione na 12.06, ale mam też umówione na NFZ kilka dni później i zastanawiam się czy tego w Medicover nie odwołać. Jakoś nie mam do nich pełnego zaufania i lepiej zaopiekowana się czuję w prywatnej przychodni (ale na USG I trym i test PAPPA mają refundację).Ja prowadzenie w Medicoverze i nie ma z tym problemu. Jedno co mogę doradzić to test papp 1 trym zrobić po za placówka , na NFZ
* wszystkie próbki (krew na miejscu) leca do wawy, gdzie lekarz robi opisO, a czemu tak? Ja mam umówione na 12.06, ale mam też umówione na NFZ kilka dni później i zastanawiam się czy tego w Medicover nie odwołać. Jakoś nie mam do nich pełnego zaufania i lepiej zaopiekowana się czuję w prywatnej przychodni (ale na USG I trym i test PAPPA mają refundację).
w medicoverze chyba nie robią problemówA jest może ktoś tutaj kto prowadzi ciążę w Medicover w Wawie, nie robią problemów z in vitro? Czy może jednak jest to właśnie tak jak @amusedxxx pisala? Jutro mam wizytę i zastanawiam się czego się spodziewać
jak masz w pakiecie to idz tu i tu, czemu nie skorzystaćO, a czemu tak? Ja mam umówione na 12.06, ale mam też umówione na NFZ kilka dni później i zastanawiam się czy tego w Medicover nie odwołać. Jakoś nie mam do nich pełnego zaufania i lepiej zaopiekowana się czuję w prywatnej przychodni (ale na USG I trym i test PAPPA mają refundację).
Ja w medi ale Gdańsk i nic nie mówili. Nawet nie pomyślałam żeby to jakoś ukrywaćA jest może ktoś tutaj kto prowadzi ciążę w Medicover w Wawie, nie robią problemów z in vitro? Czy może jednak jest to właśnie tak jak @amusedxxx pisala? Jutro mam wizytę i zastanawiam się czego się spodziewać