Paula. sz
Fanka BB :)
Progesteron 6.92No czekamy na jakieś informacje![]()
Więc jestem po owulacji i pewnie zaraz okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron 6.92No czekamy na jakieś informacje![]()
Hm to może faktycznie jakiś BiochemProgesteron 6.92
Co się u Ciebie odwaliło.. przecież ten ostatni test to serio kreska. Namieszały te testy ładnie. Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkałaProgesteron 6.92
Dobrze, że lekarz nie bagatelizował i zlecil te badania, przynajmniej sytuacja jest jasna. Ale ten test rzeczywiście dziwny był... może beta spada po biochemie ...Progesteron 6.92
Ja już nic nie kumam... beta niecałe 4, a test od 10 czułośc pewnie...To pink po becie beta o 8 robiona test o 15 .
Więc cuda
Dosłownie
W ogole jakim cudem wyłapują taka betęTo pink po becie beta o 8 robiona test o 15 .
Więc cuda
Dosłownie
Tylko te kreski Pauli wychodziły na różnych testach...Dobrze, że lekarz nie bagatelizował i zlecil te badania, przynajmniej sytuacja jest jasna. Ale ten test rzeczywiście dziwny był... może beta spada po biochemie ...
No ale widzisz, mnie jak negatyw to nie pokazał żadnego cienia, a betę 6,70 wychwycił. Według mnie to dobre testy.Ja już nic nie kumam... beta niecałe 4, a test od 10 czułośc pewnie...
Wiem jedno pinków nie kupię już nigdy.