reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Hmmm nie rezygnuje. W pierwszej ciazy jak jeszcze nie wiedziałam że jestem wypiłam sporo i na drugi dzień miałam kaca stulecia. Pozytyw tydzień później, wyrzuty sumienia? Miałam ale skąd mogłam wiedzieć że zaszłam, za wcześnie było na testy. Czy były konsekwencje? Ciężko stwierdzić czy alkohol się przyczynił do problemów w ciąży czy raczej to wina mojego organizmu
Miałam tak samo, ba nawet przed imprezą robiłam test bo wiedziałam że mogło się udać ale był wtedy negatywny 😁

reklama
Ja mam zapas testów, chyba się nieco kiepsko wybarwiają bo wg nich dwie ampułki Ovitrelle wypłukały się do 6 dnia po zastrzyku no ale z drugiej strony jak się transfer uda to te dwie kreski chyba ten test pokaże 🤣

reklama
Do góry