reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Wg daty transferowej - 21 stycznia 🥹 nigdy nie chciałam grudnia lub stycznia na porod, w wyszło jak wyszło 🤣 biorę każdą datę na klatę, byleby było już wszystko dobrze 🥹
mam męża koziorożca - jest to świetny znak i mysle, ze będzie kompatybilny z Tobą jak Cię znam. A wodniki tez są git. Moja przyjaciółka urodziła teraz 30 stycznia i miała super pogodę na te wszystkie spacerki. Wiec nie będzie źle!

Wg daty transferowej - 21 stycznia 🥹 nigdy nie chciałam grudnia lub stycznia na porod, w wyszło jak wyszło 🤣 biorę każdą datę na klatę, byleby było już wszystko dobrze 🥹
U mnie o ile wszystko będzie dobrze- termin na 28 stycznia... super :)
Ps. to takie moje marzenie aby się udało, bo oczywiście nie byłam jeszcze u lekarza, tylko beta.

Bardzo się boje ;-( wstałam dzisiaj rano poszłam do toalety i okazuje się, że mam różowe plamienie... lekarz przyjmuje do od 15 ;-( nie chce panikować ale nie ukrywam ,że się wystraszyłam...
Spokojnie, tak jak dziewczyny pisały plamienia w ciąży to niestety całkiem częsta przypadłość, była u nas na grupie koleżanka która krwawiła do 20 tc i urodziła zdrową córeczkę, choć fakt stresu się najadła. Jeśli się nie nasila i brzuch nie boli to może być że wkładając utrogestan uszkodziłaś jakieś naczyńko i pękło albo jakiś krwiaczek jest. Daj znać po wizycie 😘

Spokojnie, tak jak dziewczyny pisały plamienia w ciąży to niestety całkiem częsta przypadłość, była u nas na grupie koleżanka która krwawiła do 20 tc i urodziła zdrową córeczkę, choć fakt stresu się najadła. Jeśli się nie nasila i brzuch nie boli to może być że wkładając utrogestan uszkodziłaś jakieś naczyńko i pękło albo jakiś krwiaczek jest. Daj znać po wizycie 😘
Podejrzewam że mogli mi naczynko pęknąć jak aplikowałam utrogestan. Bo mnie zabolało wczoraj wieczorem. Śluz był zabarwiony lekko różowo, więc też nie chce panikować. Poczekam na rozwój wydarzeń... oby wszystko było dobrze.

To samo 😍 a niestety jedyny brzuszek jaki miałam to ten po jedzonku 🤣
ja też, jak dotąd:)
Oj taaaak! ❤️ I piękna czerwona sukienka opinająca brzuch :D
to mamy plan na 24 grudnia 😎
Doczekałam się i ja. 10 czerwca kolejny transfer, więc proszę pamiętać wtedy o kciukach! ☺️
już trzymamy ✊✊✊✊
Dziecko w czwartek urodzone! Porod nie bolał 🥴 to chyba jakiś prezent za ten czas i trudy starań. A dziecko total podręcznikowe. Po prostu ideał.
wspaniałe wieści:) ucałuj maluszka od ciotek z forum 🩷🩷🩷

reklama
Do góry