nieznośne_poplątanie
Moderator
A czy któraś z Was miała przed transferem Atosiban? Miałyście jedno opakowanie czy jedno mniejsze i jedno większe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak obliczasz datę transferową? Ja na podst ost miesiączki liczyłamU mnie o ile wszystko będzie dobrze- termin na 28 stycznia... super
Ps. to takie moje marzenie aby się udało, bo oczywiście nie byłam jeszcze u lekarza, tylko beta.
Ja. Ile było ml to zabij bo nie wiem.A czy któraś z Was miała przed transferem Atosiban? Miałyście jedno opakowanie czy jedno mniejsze i jedno większe?
Wpisz w Google kalkulator Malinowski- data porodu. Tam wypełniasz kiedy transfer i Ci wychodzi data wg transferua jak obliczasz datę transferową? Ja na podst ost miesiączki liczyłam
Oo okiWpisz w Google kalkulator Malinowski- data porodu. Tam wypełniasz kiedy transfer i Ci wychodzi data wg transferu
jeden dzień różnicyWpisz w Google kalkulator Malinowski- data porodu. Tam wypełniasz kiedy transfer i Ci wychodzi data wg transferu
Nie byłam. Sytuacja była jednorazowa , różowy śluz musiał być wynikiem pęknięcia naczynka. Cały dzień było ok. Leżałam, dużo odpoczywałam. Brzuch nie boli,objawów innych nie ma więc stwierdziłam ze nie będę panikować.@ic5289 i jak sytuacja? Byłaś u lekarza?
Kalkulator Malinowskiego prawdę Ci powiea jak obliczasz datę transferową? Ja na podst ost miesiączki liczyłam