Malamini2300
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli wcześniej miałaś wyżej to się obniżyłDzień dobry wszystkim
Mam pytanie odnośnie mojego brzucha , według was jest wysoko czy się obniżył ?
Zobacz załącznik 1706264
Czuję troszkę ulgę pod samą klatką piersiową to faktycznie może się obniżyłJeżeli wcześniej miałaś wyżej to się obniżył
Ale to w sumie nie wyznacza niczego, w sensie nie oznacza to, że urodzisz natychmiast.
Czuję troszkę ulgę pod samą klatką piersiową to faktycznie może się obniżyłchyba stopniowo przed porodem się obniża , nie doświadczyłam tego w pierwszej ciąży bo mam wcześniaka
![]()
Czyli faktycznie to żaden wyznacznikU mnie się obniżył jakoś pod koniec października, urodziłam na sam koniec grudnia i to po przez wywołanie![]()
Powodzenia, trzymam kciukiJa mam obnizony od kilku tygodni, aktualnie mam 41tc, jutro ide na wywolanie.
dziękujęPowodzenia, trzymam kciuki![]()
Ja mam obnizony od kilku tygodni, aktualnie mam 41tc, jutro ide na wywolanie.
dziękujęRany, to już? Ale zleciało szybko
Powodzenia!