reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja na krew idę jutro rano żeby na wtorek mieć już gotowe 🙈 w sobotę nie mogę, bo mam studia, a w poniedziałek partner w biurze więc też nie ma opcji. Zostaje jutro 🙈
Robiłaś też już te wszystkie przeciwciała, kiła, itp itd?

Ja na krew idę jutro rano żeby na wtorek mieć już gotowe 🙈 w sobotę nie mogę, bo mam studia, a w poniedziałek partner w biurze więc też nie ma opcji. Zostaje jutro 🙈
Robiłaś też już te wszystkie przeciwciała, kiła, itp itd?
tak, od razu dostałam całe skierowanie. I komplet będę miała na poniedziałek. Może dlatego te wyniki nie będą na jutro.

Nie wiem czy sobie wkręcam czy zaczynają mi się poranne mdłości 🫩 jakoś tak niekomfortowo czuję się na żołądku, brak ochoty na jakieś śniadanko i tylko chałka z masłem..
wczoraj wieczorem przeżywałam że nie czuję żadnego connection z fasolką i ze może jej tam wcale nie ma, a jest tylko puste jajo 🙈 i może głowa mi płata figle i specjalnie odczuwam jakiś objaw żeby się uspokoić 🥵
ja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymy🙈

reklama
Do góry