reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
o kurde, to jak tu przystosować zrobić jak wyniki tak późnoJa już po pobraniu. Ehh nie lubię robić badań na NFZwyniki najwcześniej za 3 dni.. aż żałuję, że nie poszłam prywatnie. A chociaż na betę
![]()

LiliankaKornelka
Ja na krew idę jutro rano żeby na wtorek mieć już gotowe
w sobotę nie mogę, bo mam studia, a w poniedziałek partner w biurze więc też nie ma opcji. Zostaje jutro 
Robiłaś też już te wszystkie przeciwciała, kiła, itp itd?

Aewea
nom.. masakra. Az chyba zaraz pojadę do innego labu u zrobię tą będę prywatnieo kurde, to jak tu przystosować zrobić jak wyniki tak późno![]()

Aewea
tak, od razu dostałam całe skierowanie. I komplet będę miała na poniedziałek. Może dlatego te wyniki nie będą na jutro.Ja na krew idę jutro rano żeby na wtorek mieć już gotowew sobotę nie mogę, bo mam studia, a w poniedziałek partner w biurze więc też nie ma opcji. Zostaje jutro
Aewea
ale mi głupio iść z jednego punktu do drugiegonom.. masakra. Az chyba zaraz pojadę do innego labu u zrobię tą będę prywatnie![]()

LiliankaKornelka
e tam co ma być głupioale mi głupio iść z jednego punktu do drugiego![]()

Może też będzie tak że betę wczesniej ci dadzą? Bo to online bedzie?
Aewea
dobra. Poszłame tam co ma być głupiowiesz, jeśli nie potrzebujesz wyniku na już to możesz poczekać
ale ja bym nie dała rady
![]()
Może też będzie tak że betę wczesniej ci dadzą? Bo to online bedzie?

ja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymyNie wiem czy sobie wkręcam czy zaczynają mi się poranne mdłości jakoś tak niekomfortowo czuję się na żołądku, brak ochoty na jakieś śniadanko i tylko chałka z masłem..
wczoraj wieczorem przeżywałam że nie czuję żadnego connection z fasolką i ze może jej tam wcale nie ma, a jest tylko puste jajoi może głowa mi płata figle i specjalnie odczuwam jakiś objaw żeby się uspokoić
![]()

reklama
o a ja jeszcze nie miałam zleconychtak, od razu dostałam całe skierowanie. I komplet będę miała na poniedziałek. Może dlatego te wyniki nie będą na jutro.