reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Wczoraj jak dostałam okres .
To się normalnie popłakałam
Dziś to jakby ktoś kran otworzył.
Zaś męczarnia z tym pier... okresem .
Zastanawiam się czy uda mi się zajść w ciążę w tym roku.
Bo nie liczę że uda się zaraz .
Dosłownie kur... dziś dostane z tym wszystkim

reklama
Wczoraj jak dostałam okres .
To się normalnie popłakałam
Dziś to jakby ktoś kran otworzył.
Zaś męczarnia z tym pier... okresem .
Zastanawiam się czy uda mi się zajść w ciążę w tym roku.
Bo nie liczę że uda się zaraz .
Dosłownie kur... dziś dostane z tym wszystkim
Dlaczego ma się nie udać 🤗 Nie nastawiaj się od razu źle. A co do okresu, to postaraj się spojrzeć na to tak, że bardziej byś się wkurwiała gdyby długo nie przychodził. Ja tego bałam się najbardziej po poronieniu. I też dziękowałam Bogu, że przyszedł po trzech tygodniach. Będzie dobrze - ja wierzę, że to znak od Twojego organizmu, że szybko się regeneruje. Przytulam Cię Paula! ❤️‍🩹

Dlaczego ma się nie udać 🤗 Nie nastawiaj się od razu źle. A co do okresu, to postaraj się spojrzeć na to tak, że bardziej byś się wkurwiała gdyby długo nie przychodził. Ja tego bałam się najbardziej po poronieniu. I też dziękowałam Bogu, że przyszedł po trzech tygodniach. Będzie dobrze - ja wierzę, że to znak od Twojego organizmu, że szybko się regeneruje. Przytulam Cię Paula! ❤️‍🩹
Dziękuję za pocieszenie.

Ja też albo taką piję albo najwyżej z ekspresu dziabnę, ale ekspres mam kapsułkowy więc na jedno wychodzi. 😁
Ja ekspres ostatnio zepsułam, nie wiem jak to zrobiłam no ale nie działa a już rok po gwarancji 🤣. Został mi czajnik i gaz 😀.
Mojaa to się mnie pyta po co ja piję tych kaw 5 dziennie jak można 2 wypić zwykłej czarnej. Próbowałam fuuuuj , nie przechodzi mi wgl przez gardło.

Dziewczyny, chyba to jednak nie jest ten cykl… 😞

Miałam nadzieję, bo objawy były naprawdę typowo ciążowe – piersi, temperatura, śluz, szyjka – wszystko wskazywało na coś wyjątkowego. A teraz… wszystko znikło. Brak śluzu, szyjka się obniżyła, piersi stały się wiotkie, temperatura spadła. Dziś 9 dpo i choć jeszcze teoretycznie może się coś wydarzyć, to moja intuicja już mówi, że tym razem czekamy na okres.
I dziękuję, że mogę się tu wygadać, bo naprawdę to wiele znaczy.

Ja ekspres ostatnio zepsułam, nie wiem jak to zrobiłam no ale nie działa a już rok po gwarancji 🤣. Został mi czajnik i gaz 😀.
Mojaa to się mnie pyta po co ja piję tych kaw 5 dziennie jak można 2 wypić zwykłej czarnej. Próbowałam fuuuuj , nie przechodzi mi wgl przez gardło.

Na mnie to mąż krzyczy za kawę. I to za te siki Jacobs Kronung. Ponoć kawa nie jest wskazana przy staraniach a ja pije na potęgę. 😁 Ale też uważam, że taka kawa to... nie liczy się w rejestr. 🤣

Miałam nadzieję, bo objawy były naprawdę typowo ciążowe – piersi, temperatura, śluz, szyjka – wszystko wskazywało na coś wyjątkowego. A teraz… wszystko znikło. Brak śluzu, szyjka się obniżyła, piersi stały się wiotkie, temperatura spadła. Dziś 9 dpo i choć jeszcze teoretycznie może się coś wydarzyć, to moja intuicja już mówi, że tym razem czekamy na okres.

Na 9 dpo masz spadek temp?
To jak długa masz fazę lutealna?

reklama

Spokojnie, wszystkie tu to przeżywamy ale do puki nie ma @ to wszystko może się zdarzyć. Bądź delikatna optymistką. Tak wiem, powiedziała ta, co zaraz dostanie na głowę bo powinnam była już zrobić owulaka ale mi się nie chce siusiu... Ale mam nadzieję, że każda z nas w końcu zobaczy te swoje dwie kreseczki, później usłyszy serduszko a po długiej i nudnej ciąży dostanie do rąk swojego bobaska.

Do góry