reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Jeny jak mi się dłużą te dni…. Dzisiaj 6/7dpo. W czwartek chce iść na betę i progesteron ale nie wiem czy to nie za wcześnie. W piątek niezbyt mogę, a w sobotę to boję się że wyniki dopiero w poniedziałek i do tego czasu oszaleję. W czwartek 12 dzień po ovi. Jest to jakikolwiek sens? Czy raczej strzał w kolano? Ekspertki poradźcie coś
Myślę ze jak najbardziej jest sens, zawsze badanie z krwi jest bardziej wiarygodne niż sikanie na testy😉Ja teraz jestem 11 dpo testy negatywne, czekam też do czwartku co będzie i pójdę na bete.
Trzymam kciuki 😗

reklama
Hej dziewczynki, właśnie skończyłam zakupy internetowe... 200zl na same włosy. Masakra, ale szampony, maski i odżywki dla mnie i córki. (Nie bijcie, że o niej wspominam) Z jednej strony bardzo bym chciała zajść w ciążę i mieć córkę ale z drugiej trzecia baba w domu? Looo matko;p Dziś widziałam, jak mój szukał pomysłu na wakacje dla dwojga gdy córa będzie na wyjazdach... i... hm... mam nadzieję, że za tydzień zrobię test i będą dwie kreseczki... Tak bardzo bym chciała, ale z drugiej strony, może lepiej zajść w ciążę po wakacjach i jednak mieć te wakacje dla siebie... Spanie w namiocie, wino na plaży? Rezerwat czarnego nieba i całą noc na polanie bez prysznica, bez witamin, bez leku z piwem w plecaku. Ognisko w lesie, kąpiel w dzikim jeziorze, cola i chipsy? Wyjazd rodzinny na cały dzień rowerami bez przystanków co 30minut na siku? Kuuurde no chce II kresek ale zastanawiam się, czy jeśli ten cykl nie uda się czy nie odpuścić na kilka tyg.
Ja tak właśnie odpuściłam zeszle wakacje, by wakacje mieć spokojne. Ale z biegiem czasu żałuję tylko ze względu na to, że końcem września dowiedziałam się, że szefowa zamyka firmę i od października dała nam zleceniowki na dwa miesiące. I nasze starania musiały poczekać bym mogła znaleźć pracę na umowę o prace. Gdyby mi się nie spieszyło i nie zależało na już to na Twoim miejscu też bym sobie zrobiła przerwę na wakacje, jeśli czujesz taką potrzebę😊

Jeny jak mi się dłużą te dni…. Dzisiaj 6/7dpo. W czwartek chce iść na betę i progesteron ale nie wiem czy to nie za wcześnie. W piątek niezbyt mogę, a w sobotę to boję się że wyniki dopiero w poniedziałek i do tego czasu oszaleję. W czwartek 12 dzień po ovi. Jest to jakikolwiek sens? Czy raczej strzał w kolano? Ekspertki poradźcie coś
No wychodzi na to że pink strumieniowy mi pokazał "coś" 8 dpo. Zobaczymy czy beta potwierdzi czy odwalam czary mary i moje siki pokazują cienie. Ps nasikalam na drugi, jest nadal ta kreska 2ga ale duzo jasniejsza wiadomo, po kawie to co to za siki 😅

Podziałane przed chwilą, mąż wyjeżdża za 2h do piątku nocy także pozostaje mi się modlić, żeby owu była za max 2 dni, albo w sobotę wieczorem/niedzielę to wtedy zdążymy jeszcze podziałać. Mam parcie żeby już zajść bo we wrześniu kończy mi się wychowawczy i albo wracam do pracy (obozu pracy) albo zostaje bezrobotna. Trochę za późno podjęliśmy decyzję o 2 dziecku skoro o 1 też trochę się staraliśmy..
Mam podobną sytuację z tym wychowawczym- bo albo ciąża (oby 🤞🏼) albo się zwyczajnie zwolnie i później poszukam innej pracy bo tam jest ostatnio taka rotacja wśród dziewczyn i kołchoz,że szok 🙄

93kora jak się czujesz z ograniczonym mózgiem ?🤣🤣
Ty masz ograniczenia,mnie ciągle zgłasza.
Ja próbuje zdobyć waszą sympatię-to jest żałosne.
🤣🤣🤣🦧🦧
Cudownie powiem Ci 😁😁🤣🤣🤣🤣🤣 nic mi lepszego się nie przytrafiło jak moje ograniczenie mózgowe 🥹.
Też tego nie rozumiem, po co zdobywać sympatię w internecie ? Ale co tam , zdobywasz dalej rozumiem ? 😂

reklama
Do góry