reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
ja też zastanawiam się nad farbowaniem włosów, intuicja podpowiada mi żeby dac sobie na spokój, ale lustro mówi coś przeciwnego, taka zaniedbana, pryszczata kobieta w ciąży to też nic fajnego -ale czego nie zrobi się dla dziecka

Tylko jak usunąć ten:-(no i miałam pewne problemy żeby go dodać haha nie wiem czy mi sie uda gdzies wyczytałam że dodajesz jako podpis wtedy jest naj prosciej ale ja nie mam takiej opcji w ustawieniach albo po prostu nie wiem gdzie

moniulka wchodzisz w ustawienia i dajesz edytuj sygnature potem poprostu usuwasz link i wklejasz nowy
moris ja pracuje ale jesli mozesz nie pracowac to sobie idz na lenistwo:-D

moniulka zQo napisala wchodzisz w ustawienia i dajesz edytuj sygnature potem poprostu usuwasz link i wklejasz nowy, tam tez mozesz sprawdzic jak wyglada twoj suwaczek dajac podgląd ;-)
Zycze powodzenia nie ejst to az tak bardzo skomplikowane , poprobojesz kilka razy i potem bedzie juz OK...

Moris kochana a TY tez masz chyba suwaczek nie w podpisie (sygnaturze) ;-)

co do farbowania wlosow ja farbowloam w 7 m-cu sama ale tak to chodizlam do fryzjera na pasemka ale po jakis czasie zachcialo mi sie ciemnych wlosow ja teraz ide do fryzjera w wrzesniu przed chrzcinami corki na jakas zmiane...

Ja nie pracujesz siedze z mala w domu...ale powiem tak ze jak siedze w domu to za duzo mysle o tym i o tamtym jak tylko czyms sie zjame czas szybciej lecji i nie mysli sie tak

reklama
Hej dziewczyny

Dziś jedziemy do mojej mamy poinformować ją o tym, że zostanie znowu babcią jestem ciekawa jej reakcji. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Wczoraj przed samym snem znowu miałąm mdłości i niestety siedziałąm nad miską pół nocy tak mnie wzieło koszmar!!! moja fasolka jest bezlitosna;-)myślę , że będzie dziewczynka bo z Kubusiem tak nie miałam, ale każda ciąża jest inna zobaczymy:-) Ja przyjade napisze jak nam poszło i jaka była reakcja. Buziaki kochane:-)

Do góry