reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja idę, a czy zasnę...boki w cholere, dziwny ten cykl 😏😒
Ja już Ci pisałam. Możliwe są 2 owulację w odstępie czasu :) .
Jak stary ma terminatory to kto wie :D.

Ja bym sobie z chęcią spać poszła ale kurcze muszę się najeść słodyczy na maxa przed snem. Jak mam okres to mogę jeść je tonami, serio 😂.

Dzień dobry, ja już na dzień dobry tableteczka przeciwbolowa 🤐
Co za cykl🤯 okres okropny, teraz dwa dni bólu jak na owulacje, od 5 mecze się z podbrzuszem....
Ale! Dziś już piersi bola, więc może ta owulacja już za mną 😒

Ja bym sobie z chęcią spać poszła ale kurcze muszę się najeść słodyczy na maxa przed snem. Jak mam okres to mogę jeść je tonami, serio 😂.
boże ja też, ile podczas tego okresu zeżarłam czekolady to tylko ja wiem 😂 limit do końca roku wyczerpany

boże ja też, ile podczas tego okresu zeżarłam czekolady to tylko ja wiem 😂 limit do końca roku wyczerpany
Ja też mam ostatnio świńskie dni 😁😁😁
@Nicky95 była kiedyś taka reklama w tv gdzie stworek śpiewał "OGRANICZENIA I LIMITY NIE INTERESUJĄ MNIE" 😆 - ja np się z nią utożsamiam 🤣🤣🤣

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa :) Co polecacie brać wspierająco na starania? Jest tu jakaś dziewczyna, która wzięła dane suple i zaraz zaszła w ciążę? :)
Cześć :-), na tym wątku mogą udzielać się osoby zapisane (regulamin na pierwszej stronie). 😊 Jeśli chcesz do nas dołączyć daj znać szefowej @white_lotus 🙂
A co do supli to jest wiele polecajek, ale raczej nie ma co liczyć, że zadziałają jak zaklęcie 😉

reklama
Kochane,
chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że mogłam być częścią tej grupy. Dziękuję za każde słowo wsparcia, za zrozumienie, za to, że byłyście obok w tych trudnych chwilach.
Podjęłam trudną, ale potrzebną decyzję – muszę wycofać się na jakiś czas. Potrzebuję zresetować głowę, przestać myśleć o staraniach i dziecku. Niestety, wszystko zaczęło mocno wpływać na mój związek i czuję, że jesteśmy w ogromnym kryzysie. Muszę zadbać o nas.
Może kiedyś tu wrócę – nie wiem. Ale każdej z Was z całego serca życzę, żebyście zobaczyły te wyczekiwane dwie kreski. Żeby Wasze marzenia się spełniły. Trzymam za Was mocno kciuki i ściskam każdą z osobna. ❤️

Do góry