Ja idę, a czy zasnę...boki w cholere, dziwny ten cyklFajnie, ja mam czasu teraz więcej a te spać sobie poszły.
Dobre jesteście koleżanki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę, a czy zasnę...boki w cholere, dziwny ten cyklFajnie, ja mam czasu teraz więcej a te spać sobie poszły.
Dobre jesteście koleżanki![]()
Ja już Ci pisałam. Możliwe są 2 owulację w odstępie czasuJa idę, a czy zasnę...boki w cholere, dziwny ten cykl![]()
Paski, ale wychodziły tak dziwnie, że sama nie wiem. Tylko też wiem, że później tych seksów za bardzo nie było, więc wątpliwa sprawa.Pewnie tak, ale do puki nie przyjdzie @ to jakieś tam szanse są... Owu miałaś z pasków, u gina czy z kalendarza?
boże ja też, ile podczas tego okresu zeżarłam czekolady to tylko ja wiemJa już Ci pisałam. Możliwe są 2 owulację w odstępie czasu.
Jak stary ma terminatory to kto wie.
Ja bym sobie z chęcią spać poszła ale kurcze muszę się najeść słodyczy na maxa przed snem. Jak mam okres to mogę jeść je tonami, serio.
Ja już Ci pisałam. Możliwe są 2 owulację w odstępie czasu.
Jak stary ma terminatory to kto wie.
Ja bym sobie z chęcią spać poszła ale kurcze muszę się najeść słodyczy na maxa przed snem. Jak mam okres to mogę jeść je tonami, serio.
Ja też mam ostatnio świńskie dniboże ja też, ile podczas tego okresu zeżarłam czekolady to tylko ja wiemlimit do końca roku wyczerpany
Cześć :-), na tym wątku mogą udzielać się osoby zapisane (regulamin na pierwszej stronie).Hej dziewczyny! Jestem tu nowaCo polecacie brać wspierająco na starania? Jest tu jakaś dziewczyna, która wzięła dane suple i zaraz zaszła w ciążę?
![]()