reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Siknęłam rano na pinka, nie wiem po co. 9/10dpo i 12dni po ovi. Cień cienia jest ale to pewnie po ovi. Idę jutro rano na betę i progesteron tylko muszę wyłudzić skierowanie z luxmedu. Ale raczej wiem, że muszę się szykować na tą drożność 😓
Drożność miałam,czy mi pomoże zobaczymy może u Ciebie też warto spróbować?ja dopiero pierwszy cykl skończyłam po drożności zaczęłam drugi zobaczymy co wyjdzie nam lekarz dał 3cykle na zajście jeśli się nie uda to stymulacja

reklama
Drożność miałam,czy mi pomoże zobaczymy może u Ciebie też warto spróbować?ja dopiero pierwszy cykl skończyłam po drożności zaczęłam drugi zobaczymy co wyjdzie nam lekarz dał 3cykle na zajście jeśli się nie uda to stymulacja
To był mój czwarty cykl stymulowany i jeśli się nie uda to drożność a potem zobaczymy

Wybacz 🤭😅 Chciałam się tylko podzielić tą informacją 😂
Ja osobiście też miałabym cholerny dylemat 🙈 no bo ja od zawsze pragnęłam mieć dwie córki, nigdy nie marzyłam o synu. No i pierwsza córkę mam i marzę mieć teraz drugą. Ale gdybym miała dwóch chłopców to nie wiem czy bym zdecydowała sięna starania o trzecie dziecko, bo mogłoby to być mało prawdopodobne, by to trzecie było dziewczynka 🙈😅 a z drugiej strony chciałam bym spełnić to marzenie i spróbować, bo może akurat by była ta córka wymarzona haha 😁 😂
Ja mam pierwsze dwie córki a trzeci syn więc może miałabyś odwrotnie, zawsze szansa jest 😄

600 zl cyk cyk z portfela od wczoraj a ja dalej nic nie wiem 😂 Dzisiaj pecherzyk w pierwszej „chwili” 16 mm, za chwile 17. Wiec zmalal od wczoraj 😒 Endometrium 12 mm wiec nie wiem ile mialo wczoraj, ze mowil ze liche. Mam przepisany Glucophage ze wzgl chyba na isnuline, ktora okreslil jako „irytujaca”. Podobno po cc robi sie tez histeroskopie i/lub droznosc. Ale wg niego na ten moment w srodku cytuje „cacy”. Dejta spokoj z dohtorami.

Plukanie żołądka, badania. Dochodzimy do siebie 😩 moja walczącą bidulka 😩 odsypiamy noc. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze 🙏
Dawaliście od razu psiakowi wodę utlenioną do picia? Zawsze warto, najskuteczniej do pół godz po podejrzeniu zjedzenia czegoś podejrzanego, także min trutki na myszy i szczury aby spowodować wymioty, bo jak najmniej tego cholerstwa zdąrzyło się wchłonąć

reklama
Do góry