kami1094
Fanka BB :)
Widać przecież, mimo że zdjęcie ciemneNo tam nie ma za bardzo nawet na co patrzeć na tego ujocienia.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać przecież, mimo że zdjęcie ciemneNo tam nie ma za bardzo nawet na co patrzeć na tego ujocienia.![]()
Widać przecież, mimo że zdjęcie ciemne![]()
Nie a co to za historia ?A ja pamiętam historyjkę o dziwnym imieniu "Monika"![]()
Czemu nie zrobiłaś dwóch po mojej niespodzianceNie no, widać jakiegoś przyjebańca, ale to też nie jest coś na co czekałam. Oszustwo zwykłe testowe![]()
Czemu nie zrobiłaś dwóch po mojej niespodziancenie pij, trzymaj siki i rób wieczorem jeszcze
![]()
eee to czy zostałaś wydymana oceni komisja kreskowa po drugim teścieBo jak robiłam w 9dpo po Twojej niespodziance to był biały jak śnieg więc stwierdziłam, że nie są złe. A dzisiaj zostałam WYDYMANA.![]()
A żebyś się jutro zaskoczyła i zobaczyła kreskęBo jak robiłam w 9dpo po Twojej niespodziance to był biały jak śnieg więc stwierdziłam, że nie są złe. A dzisiaj zostałam WYDYMANA.![]()
Jezu idź sikać na dwa inne, ja widzę od razu ta kreskę...Bo jak robiłam w 9dpo po Twojej niespodziance to był biały jak śnieg więc stwierdziłam, że nie są złe. A dzisiaj zostałam WYDYMANA.![]()
Jest jebaniec. Widze.No tam nie ma za bardzo nawet na co patrzeć na tego ujocienia.![]()