reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Bardzo duże dawki dostałaś, mi z tsh na podobnym poziomie wyjsciowym dali 25 tylko, obecnie biorę ciagle tak samo i tsh na poziomie 1,9 oscyluje.
Ja nie pamiętam jaką dawkę dostałam na początku, ale biorę letrox 50 i raczej od początku go biorę, a też miałam na początku poziom TSH ponad 3,5. I raczej utrzymuje mi się na poziomie 2 teraz.

reklama
Jak to jest z tym progesteronem? Szczyt okolo 7dpo, a potem jak on spada? Nie ukrywam, ze juz po prostu oczekuje na 🐒 i czekam na tą drożność 😓
Może jeszcze nic straconego,może jakaś niespodzianka wyjdzie i @ nie przyjdzie,tego Ci życzę. Drożność będziesz miała prywatnie czy na NFZ? Ja nie ukrywam że mnie bardzo bolało to badanie,gdybym wiedziała że aż tak będzie boleć to bym z godzinę przed chociaż się na łykała jakiś przeciwbólowych,potem do wieczora źle się czułam po tym badaniu,a na forum czytałam że nie każdego to badanie boli

Moja córka ma na imię Liliana 🥹 w przedszkolu na nią mówią Lili,i dzieci i Panie 😊 mnie osobiście też te imię bardzo się podoba, i jeszcze podoba mi się imię Pola😊
Mi się Pola też podoba i możliwe, że takie byśmy wybrali dla drugiej córki. Ale strasznie mi się podoba imie Mia, ale mojemu sie nie podoba 🤭

Jakbym miała kiedyś syna mieć, to chciałabym Antoniego. 😋
Dla córki w sumie nie mamy.
Też zawsze chciałam Antka. Ale obecnie odeszłam od tego pomysłu bo jest baaardzo dużo chłopców z tym imieniem, przynajmniej w moim rejonie - więc jak będzie trzeba to będę myśleć o jakimś innym 😁
W ogóle zawsze chciałam syna, ciekawe czy kiedyś będzie mi dane mieć 😏

reklama
Mi się Pola też podoba i możliwe, że takie byśmy wybrali dla drugiej córki. Ale strasznie mi się podoba imie Mia, ale mojemu sie nie podoba 🤭
Pola to też moj typ dla dziewczynki, mój by chciał Iga, bo jest fanem tenisa 🤣
Ale od zawsze marzyłam o Franiu dla synka, miałam ukochanego dziadka o tym imieniu i jak zmarł gdy miałam 11 lat to chciałam tak dać synkowi.
Może kiedyś się uda...

Do góry