No zadzwoniłam.. Pani w szoku bo ostatni raz u lekarza na nfz byłam w 2018 rokuJuż zaciskam kciuki za dobre wyniki
Bo będzie bacik dla motywacji!![]()

A wiecie na kiedy termin do internisty? 23 czerwca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zadzwoniłam.. Pani w szoku bo ostatni raz u lekarza na nfz byłam w 2018 rokuJuż zaciskam kciuki za dobre wyniki
Bo będzie bacik dla motywacji!![]()
Dobry termin, nie ma co. Ja wczoraj szukałam na rehabilitację bo mam na cito to wszędzie... marzec 2026No zadzwoniłam.. Pani w szoku bo ostatni raz u lekarza na nfz byłam w 2018 roku
A wiecie na kiedy termin do internisty? 23 czerwca![]()
No zadzwoniłam.. Pani w szoku bo ostatni raz u lekarza na nfz byłam w 2018 roku
A wiecie na kiedy termin do internisty? 23 czerwca![]()
No w tym, dobrze że nie jestem chora bo bym wyzdrowieć zdążyłaAle w tym roku?jeśli tak to nie jest źle
![]()
Piękne imięJa znam jedna Sabine, mnienawet nie słyszę w otoczeniu za dużo, czy nawet wśród celebrytek...no nie znam
![]()