Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@loumarie masz w domu testów od zaje*ania, bo chorujesz na zbieractwo, więc rób od razu po dwa !eee to czy zostałaś wydymana oceni komisja kreskowa po drugim teście3mamy mocno kciuki
(tylko zrób 2 od razu)
Ty masz na imię Kornelia ?Jak będzie mi dane mieć córkę to będzie Nela (zdrobnienie mojego imienia) albo Anastazja.
Moja siostra ma Klarę tzn tak do Niej wołają i zmieniać będą teraz tutaj imię bo w Wietnamie nie mogła Jej nadać polskiego imienia i ma My Ahn.
No to podziel się jakieU nas jeśli będą kiedyś dwie córki, to druga będzie właśnie Klara (bo pierwsza hipotetyczna córka ma już inne imię zarezerwowane). Mnie się już od dawna to imię bardzo podoba
Ja w poniedziałek mam rodzinnego i poproszę go o skierowanie na badania krwi, żelazo, ferrytyne i tarczycowe. Zobaczymy na jakim poziomie to żelazo.Kurcze coś mnie katar chyba dopadaogólnie od 3 dni czuje się źle, słabość mam i albo coś mnie bierze, albo odżywa się znowu mój niedobor żelaza
Muszę się za to wziąć bo co z tego że hemoglobina ok, ja zelazo fatalne![]()
Też muszę iść, za ciosem właśnie się zarejestruję, bo z dnia na dzień zwlekamJa w poniedziałek mam rodzinnego i poproszę go o skierowanie na badania krwi, żelazo, ferrytyne i tarczycowe. Zobaczymy na jakim poziomie to żelazo.
Ja w poniedziałek mam rodzinnego i poproszę go o skierowanie na badania krwi, żelazo, ferrytyne i tarczycowe. Zobaczymy na jakim poziomie to żelazo.
Też muszę iść, za ciosem właśnie się zarejestruję, bo z dnia na dzień zwlekam![]()