reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
eee to czy zostałaś wydymana oceni komisja kreskowa po drugim teście 😃 3mamy mocno kciuki 🤞 (tylko zrób 2 od razu)
@loumarie masz w domu testów od zaje*ania, bo chorujesz na zbieractwo, więc rób od razu po dwa ! 🤣 Niech się na coś przydadzą, a nie tak oszczędnie po jednym a potem wkurwiona chodzisz, że Ci jakiś chujocien się pojawił 😂

Jak będzie mi dane mieć córkę to będzie Nela (zdrobnienie mojego imienia) albo Anastazja ♥️ .
Moja siostra ma Klarę tzn tak do Niej wołają i zmieniać będą teraz tutaj imię bo w Wietnamie nie mogła Jej nadać polskiego imienia i ma My Ahn :D .
Ty masz na imię Kornelia ?
Anastazja też ładne, znam 3 i zdrobniale wołamy je Nastka 😁
Mi się bardzo podoba imie Adelajda/Adelka, natomiast wiedziałam, że nigdy nie dam drugiej córce takiego imienia, bo w skrócie wołaliby ja Ada, a mi się to imię nie podoba dla dziecka, więc wykorzystałam to imię i dałam córce na drugie imię przy chrzcie i jest Nela Adelajda 🥰

U nas jeśli będą kiedyś dwie córki, to druga będzie właśnie Klara (bo pierwsza hipotetyczna córka ma już inne imię zarezerwowane 🤣). Mnie się już od dawna to imię bardzo podoba
No to podziel się jakie 😀
Moja Nela miała na początku być Nina, ale zmieniliśmy, bo nam się bardziej podobało takie jakie ma.

Kurcze coś mnie katar chyba dopada 😟 ogólnie od 3 dni czuje się źle, słabość mam i albo coś mnie bierze, albo odżywa się znowu mój niedobor żelaza 🤐
Muszę się za to wziąć bo co z tego że hemoglobina ok, ja zelazo fatalne 😔😔

Kurcze coś mnie katar chyba dopada 😟 ogólnie od 3 dni czuje się źle, słabość mam i albo coś mnie bierze, albo odżywa się znowu mój niedobor żelaza 🤐
Muszę się za to wziąć bo co z tego że hemoglobina ok, ja zelazo fatalne 😔😔
Ja w poniedziałek mam rodzinnego i poproszę go o skierowanie na badania krwi, żelazo, ferrytyne i tarczycowe. Zobaczymy na jakim poziomie to żelazo.

reklama
Do góry