reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Wiesz co, nie wiem czy rzeczywiście gdzieś ktoś tego nie praktykuje, ale osobiście nie słyszałam o połączeniu tych dwóch zabiegów. Przegadaj sprawę z lekarzem, bo po to on jest, żeby kombinować, szukać i zmieniać "taktykę".Aa okej.
Myślałam że dało by się to połączyć razem żeby było za jednym zamachem no ale cóż
No 4 transfery to sporo ale słuchałam się lekarza i to co on zalecał.
Po 3 nieudanym transferze zapytałam czemu się nie udaje to tyle powiedział żebyśmy zrobili tą biopsję ale dopiero jak się nie uda ten czwarty. Jeszcze dopowiedział że temu są 4 podejścia do procedury żeby próbować.
No ale transfer się nie udał także zobaczymy na wizycie co zadecyduje.
nieznośne_poplątanie
Ten pęcherzyk, który widział ostatnim razem to ten mięśniak?mój jest mały, ale jest centralnie na środku macicy. Sama widziałam - pusta jama macicy a na samym środku kropka.
Jasne, niektórzy lekarze nie zwracają uwagi na mięśniaki, ale ja jestem u takiego, który specjalizuje się w wadach macicy, i szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę jaki mi się tam ciągle syf robi i to, że ciężko pozyskuję zarodki to już wolę się przygotować dobrze do transferu, a nie transferować, bo niektórzy lekarze wcale nie zwracają na to uwagi.
annn1
@nieznośne_poplątanie a ty jak się czujesz? Kiedy planujesz testować ? 
LadyCaro
takTen pęcherzyk, który widział ostatnim razem to ten mięśniak?
Hankaa
Ja w ciazy brałam para-cetamol 500mg do rozpuszczania w wodzie jak przechodziłam covid i wysoko gorączkowałam![]()
Kochana Ja miałam miesniaka, usunęłam.. na kontroli okazało się że znowu jest.. usunęłam drugi raz i cisza. Teraz czekam na wizytę serduszkową więc zobaczysz że u Ciebie też będzie dobrzeMam nowego mięśniaka w macicy

Hankaa
Ja miałam malutkiego i lekarz powiedział że jest przeciwskazaniemAle chyba mięśniak nie jest przeciwwskazaniem do transferu? Hmm nie wiem. Ja od początku mam mięśniaka i nie było mowy żeby coś z nim robić. Lekarze (różni) wcale nie zwracali na niego uwagi. Ale może istotne jest jego położenie![]()
LadyCaro
będzie albo i nie będzieKochana Ja miałam miesniaka, usunęłam.. na kontroli okazało się że znowu jest.. usunęłam drugi raz i cisza. Teraz czekam na wizytę serduszkową więc zobaczysz że u Ciebie też będzie dobrze![]()
nieznośne_poplątanie
Właściwie zupełnie dobrze, dziękuję. Od dnia transferu mam jakoś tak dużo energii. Tym razem bez żadnych plamień. Jedyne co mi na dobrą sprawę dokucza, to zawroty głowy po Besinsie, a tak to wszystko zupełnie normalnie. Myślę, żeby siknąć w niedzielę, to będzie 5dpt.@nieznośne_poplątanie a ty jak się czujesz? Kiedy planujesz testować ?![]()
A Ty jak tam? Poza chorobami, męczą Cię jakieś ciążowe dolegliwości? Na ból gardła polecam płukanie wodą z solą.
reklama
annn1
Masz teraz inne dawki proga ? Albo inne leki?Właściwie zupełnie dobrze, dziękuję. Od dnia transferu mam jakoś tak dużo energii. Tym razem bez żadnych plamień. Jedyne co mi na dobrą sprawę dokucza, to zawroty głowy po Besinsie, a tak to wszystko zupełnie normalnie. Myślę, żeby siknąć w niedzielę, to będzie 5dpt.
A Ty jak tam? Poza chorobami, męczą Cię jakieś ciążowe dolegliwości? Na ból gardła polecam płukanie wodą z solą.![]()
Miewam jakieś chwilowe dolegliwości jak to że czasami mnie zmuli i czasami mnie od czegoś odrzuci ale wszystko w takich granicach przyzwoitości. Jedynie dziś jakaś kumulacja wszystkiego, że cały dzień leżę plackiem i mdłości się mocniej aktywowały ale zawsze może być gorzej