Eveline.eve
Fanka BB :)
Czy kupiłam sukienki z myślą o brzuszku? Tak
będą idealne na ten brzuszek 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam od razu, że choruje…@loumarie masz w domu testów od zaje*ania, bo chorujesz na zbieractwo, więc rób od razu po dwa !Niech się na coś przydadzą, a nie tak oszczędnie po jednym a potem wkurwiona chodzisz, że Ci jakiś chujocien się pojawił
![]()
Czy kupiłam sukienki z myślą o brzuszku? Takbędą idealne na ten brzuszek
![]()
Przepraszam że się wtrące. Będziesz miała pod RTG czy USG ?Prywatnie - 1650 złcholernie się boję, bo właśnie naczytałam się, że mega boli
To ja lepsza...kupiłam zajebista bluzkę do karmienia piersią w lumpie...problem w tym, że ja nie będę karmić piersiąCzy kupiłam sukienki z myślą o brzuszku? Takbędą idealne na ten brzuszek
![]()
Ja w przedszkolu pracuje i mam w grupie maluszków Mie 3 latka ma i jak ktoś się ją pyta jak ma na imię to ona tak słodko się przedstawia " Mijusia"Mi również podoba się Mia ale dla mojego starego ani Pola ani Mia się nie podobaale jakoś jakby się udało i byłaby dziewczynka to go może przekonam
![]()
Dziwne, że nie robią tego badania pod krótka narkozą.Też się bałam bo się naczytałam że niektóre dziewczyny bardzo bolało i ja byłam jedną z nich, strasznie mnie bolało wpuszczenie kontrastu bardziej przypominało bóle porodowe a nie tak jak niektórzy pisali że bardziej miesiaczkowe, ale nie ma co się źle nastawiać bo z tego co czytałam to jednak większości nie bolało
Tylko, że wiesz, że jak teraz zajdziemy w ciążę to brzuszka nie będziemy mieć pewnie aż do końca września ?Czy kupiłam sukienki z myślą o brzuszku? Takbędą idealne na ten brzuszek
![]()
Przy drugiej ciąży chyba szybciej wybija. Więc będą do maskowania w pracyTylko, że wiesz, że jak teraz zajdziemy w ciążę to brzuszka nie będziemy mieć pewnie aż do końca września ?W zimę będzie duży brzuszek
![]()
A ja miałam sono i mnie bolało bardzo,na początku jakoś taki delikatny ból i se myślę spoko do wytrzymania ale potem im więcej tym gorzej myślałam że tam zemdleje naprawdę a mam spory próg bóluPrzepraszam że się wtrące. Będziesz miała pod RTG czy USG ?
Ja miałam sono to w zasadzie nie bolało, trochę dyskomfort był.
Natomiast pod RTG niestety bolało bardzo i następnym razem domagała bym się silnego środka przeciwbólowego. Ja dostałam keto.nal w tabletce i to było za mało.