reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Prywatnie - 1650 zł 🫣 cholernie się boję, bo właśnie naczytałam się, że mega boli
Przepraszam że się wtrące. Będziesz miała pod RTG czy USG ?
Ja miałam sono to w zasadzie nie bolało, trochę dyskomfort był.
Natomiast pod RTG niestety bolało bardzo i następnym razem domagała bym się silnego środka przeciwbólowego. Ja dostałam keto.nal w tabletce i to było za mało.

Mi również podoba się Mia ale dla mojego starego ani Pola ani Mia się nie podoba 😅 ale jakoś jakby się udało i byłaby dziewczynka to go może przekonam🤭
Ja w przedszkolu pracuje i mam w grupie maluszków Mie 3 latka ma i jak ktoś się ją pyta jak ma na imię to ona tak słodko się przedstawia " Mijusia" 🥹😀
A dla mojej Nelki jest dużo zdrobnień i to jest fajne ( Nelcia, Neli, Nelusia,Nelunia, Nelita-tak ja czasem śmiesznie wołam ) 🙂

Też się bałam bo się naczytałam że niektóre dziewczyny bardzo bolało i ja byłam jedną z nich, strasznie mnie bolało wpuszczenie kontrastu bardziej przypominało bóle porodowe a nie tak jak niektórzy pisali że bardziej miesiaczkowe, ale nie ma co się źle nastawiać bo z tego co czytałam to jednak większości nie bolało
Dziwne, że nie robią tego badania pod krótka narkozą.

reklama
Przepraszam że się wtrące. Będziesz miała pod RTG czy USG ?
Ja miałam sono to w zasadzie nie bolało, trochę dyskomfort był.
Natomiast pod RTG niestety bolało bardzo i następnym razem domagała bym się silnego środka przeciwbólowego. Ja dostałam keto.nal w tabletce i to było za mało.
A ja miałam sono i mnie bolało bardzo,na początku jakoś taki delikatny ból i se myślę spoko do wytrzymania ale potem im więcej tym gorzej myślałam że tam zemdleje naprawdę a mam spory próg bólu

Do góry