reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
No jak nie urojenia moje i męża to raczej powinno ciemnieć.

Nie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas 😆

Dziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi. 😅😅😅
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom. :(
Na dolnym widać od razu, rozbierz facelle, poświeć latarką czy coś 😅 Noo daj nam powód do radości 🤞

Odnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna? 🤔
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe. 🤣 Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja. 🥸
Kur... kto to widział takie zabawy. 😅

Załączniki

• a761b1e1-7f17-451d-a429-58ba32784037.jpeg
    a761b1e1-7f17-451d-a429-58ba32784037.jpeg
    34,2 KB · Wyświetleń: 98
  • 3808bd6f-f77f-4379-b0b9-ad8e7c2846e8.jpeg
    3808bd6f-f77f-4379-b0b9-ad8e7c2846e8.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry