Rozbierz ten facelle....na tym na dole nie trzeba się przyglądać..Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
No jak nie urojenia moje i męża to raczej powinno ciemnieć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozbierz ten facelle....na tym na dole nie trzeba się przyglądać..Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
Nie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas![]()
Ja chodzę na betę bo nie ufam sikańcomNie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas![]()
Nie to że nie chce, po prostu nie dam rady w poniedziałek/wtorek.![]()
Ja chodzę na betę bo nie ufam sikańcom![]()
Na dolnym widać od razu, rozbierz facelle, poświeć latarką czy cośDziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi.
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom.![]()