reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Przepraszam że się wtrące. Będziesz miała pod RTG czy USG ?
Ja miałam sono to w zasadzie nie bolało, trochę dyskomfort był.
Natomiast pod RTG niestety bolało bardzo i następnym razem domagała bym się silnego środka przeciwbólowego. Ja dostałam keto.nal w tabletce i to było za mało.
Sono ;)

U mnie owu wypada na 24 więc już w tym miesiącu nie zatestuję 🫣 dopiero w lipcu🥹 mimo że teraz powinna mi głowa odpoczywać bo najgorszy czas jest między owu a 🐒 to jednak teraz ciągle mam jakieś myśli czy się uda czy znów będzie złość i żal,czy znów muszę do lekarza się zapisywać czy nie.... że to człowiek nie może jakoś się wyłączyć i nie myśleć o tym

U mnie owu wypada na 24 więc już w tym miesiącu nie zatestuję 🫣 dopiero w lipcu🥹 mimo że teraz powinna mi głowa odpoczywać bo najgorszy czas jest między owu a 🐒 to jednak teraz ciągle mam jakieś myśli czy się uda czy znów będzie złość i żal,czy znów muszę do lekarza się zapisywać czy nie.... że to człowiek nie może jakoś się wyłączyć i nie myśleć o tym
Tulam, za każdym razem trzeba przetrwać te dni. Mi owu teraz wypada na 28.06 🤗 wieki!

Załączniki

• 5OCx.gif
    5OCx.gif
    296,7 KB · Wyświetleń: 10
Dziś 12dc a ja jeszcze nie siknęłam na patyk owulacyjny ale powiem wam, że tak mi się nie chce 🫣🫣🫣 powinnam już zacząć, ale jakoś głowa przesuwa tą myśl

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi. 😅😅😅
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom. :(

Załączniki

• 790479f4-cb1c-4725-9405-72ebb6b3fc4f.jpeg
    790479f4-cb1c-4725-9405-72ebb6b3fc4f.jpeg
    25,3 KB · Wyświetleń: 106
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
No jak nie urojenia moje i męża to raczej powinno ciemnieć.

reklama
Do góry