Eveline.eve
Fanka BB :)
Ja Romeo i Julie z DiCaprio...Ja to siedzę Obcego oglądam.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Romeo i Julie z DiCaprio...Ja to siedzę Obcego oglądam.![]()
A ja byłam dzisiaj u teściowej na obiedzie ( w końcu ktoś mi obiad dał a nie ja robiłamJa to siedzę Obcego oglądam.![]()
A to powodzenia i miłego spotkaniaA ja ustalam spotkanie z Dziewczynami z innego wątku
Poza tym zastanawiam się jak mój pecherz przeżyje poniedziałek, strasznie się boję tego, że do transferu trzeba mieć pełny pęcherz![]()
Ja Romeo i Julie z DiCaprio...![]()
Może Cię jakieś przesilenie letnie złapało?A ja umieram
Co za okropne samopoczucie mam od 4 dni to kosmos...dziś doszły dreszcze o zawroty głowy, nerwowa jestem jak uj...masakra, najgorsze że nie wiem co jest grane, niemoc okropna.
Nie przypisuje tego absolutnie żadnej ciąży, bo tam zapewne jeśli nawet coś by było, to jeszcze przed zagniezdzeniem, bardziej się martwię o co kaman![]()
Ja Romeo i Julie z DiCaprio...![]()
JAk Ty Bazyle, Ewelina romanse to możecie wspólnie obejrzeć Piękna i BestieWięc wnioski proste, Ty lubisz tradycyjne romanse... a ja bazyle z kosmosu.![]()
A ja umieram![]()
Co za okropne samopoczucie mam od 4 dni to kosmos...dziś doszły dreszcze o zawroty głowy, nerwowa jestem jak uj...masakra, najgorsze że nie wiem co jest grane, niemoc okropna.
Nie przypisuje tego absolutnie żadnej ciąży, bo tam zapewne jeśli nawet coś by było, to jeszcze przed zagniezdzeniem, bardziej się martwię o co kaman![]()