reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
A właśnie moja teoria jest odwrotna - jeśli jest dużo śluzu to żel wiele nie zmieni, a zwykle przed samą owulacją właśnie jest szczyt śluzowy. Według mnie ten żel ma największe szanse pomóc jako nośnik wtedy kiedy własnego śluzu jeszcze jest mniej, albo nie zdążył osiągnąć "szczytowej" konsystencji. :D
No właśnie takie samo mam podejście 😁

No ale wiecie, naprawdę mi smutno… siedzę, czytam o tym, sikam na owulki, badam proga… a i tak się nie staram odpowiednio bo najpierw mam „odpuścić” a potem starać się co 2 dni.
Ale ja bym tej znajomej gonga sprzedała ehhh aż mnie ręką korci 🤬 też nie raz słyszałam komentarze "motywujące" osób, które dzieci mieć nie chciały a wpadły albo takich co nawet ze sobą nie sypiają (znam taką jedną parę w bliskim otoczeniu,co mają syna(ma prawie 9lat) i śpi z nimi to u nich seks nie istnieje) to tacy eksperci najlepiej wiedzą jakiej jakości jest nasienie,kiedy jest owulacja itd. 🙄

reklama
Ale ja bym tej znajomej gonga sprzedała ehhh aż mnie ręką korci 🤬 też nie raz słyszałam komentarze "motywujące" osób, które dzieci mieć nie chciały a wpadły albo takich co nawet ze sobą nie sypiają (znam taką jedną parę w bliskim otoczeniu,co mają syna(ma prawie 9lat) i śpi z nimi to u nich seks nie istnieje) to tacy eksperci najlepiej wiedzą jakiej jakości jest nasienie,kiedy jest owulacja itd. 🙄

Tacy eksperci, a ciąże z zaskoczenia. 😏 Zawsze śmieszy. 🤣

Do góry