93kora
Fanka BB :)
O co kaman ?Jednego, więc chyba poczuwała się bardzo do czucia "tą lepszą", że jej to vacuum nie był potrzebny.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O co kaman ?Jednego, więc chyba poczuwała się bardzo do czucia "tą lepszą", że jej to vacuum nie był potrzebny.![]()
Dokładnie.Musze zapytac. Z czego tu sie nabijac?
Mocno trzymam kciukiJuż poKilka minut dosłownie, teraz 10 minut leżenia i mogę uderzać do wc
![]()
No właśnie takie samo mam podejścieA właśnie moja teoria jest odwrotna - jeśli jest dużo śluzu to żel wiele nie zmieni, a zwykle przed samą owulacją właśnie jest szczyt śluzowy. Według mnie ten żel ma największe szanse pomóc jako nośnik wtedy kiedy własnego śluzu jeszcze jest mniej, albo nie zdążył osiągnąć "szczytowej" konsystencji.![]()
SuperJuż poKilka minut dosłownie, teraz 10 minut leżenia i mogę uderzać do wc
![]()
Jedziemy we trójkę na frytki![]()
Ale ja bym tej znajomej gonga sprzedała ehhh aż mnie ręką korciNo ale wiecie, naprawdę mi smutno… siedzę, czytam o tym, sikam na owulki, badam proga… a i tak się nie staram odpowiednio bo najpierw mam „odpuścić” a potem starać się co 2 dni.
Ale ja bym tej znajomej gonga sprzedała ehhh aż mnie ręką korciteż nie raz słyszałam komentarze "motywujące" osób, które dzieci mieć nie chciały a wpadły albo takich co nawet ze sobą nie sypiają (znam taką jedną parę w bliskim otoczeniu,co mają syna(ma prawie 9lat) i śpi z nimi to u nich seks nie istnieje) to tacy eksperci najlepiej wiedzą jakiej jakości jest nasienie,kiedy jest owulacja itd.
![]()