reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

STAROŚCI 🤣 Czyli ile - 35? 😀 ja już też jedną nogą w grobie chyba 🤣🤣🤣
To mi cos przypomnialo. Po porodzie lezalam na sali z inna dziewczyna. Ja 33, ona 29 lat (ale do opisywanego momentu o tym nie wiedzialysmy) Obie bylysmy po sn. No i ona miala oko na korytarz. W sensie ona widziala wiecej niz ja,bo ja tylko plecy chodzacych osob. W sali naprzeciw byla babka po cc. No i jak to po cc, zgieta w pol, chociaz cos tam musialo nie grac bo zemdlala w wc, ukrwawiona chodzila, zbiegali sie lekarze itp. I w koncu ta obok mowi, ze w sumie kurcze szkoda jej bo stara juz jest. I ja tak przywoluje w pamieci, mowie no zgieta w pol, wlosy w caly swiat ale czy stara? Wiec pytam: to ile ona ma lat?! A ta na to: A bo ja wiem… Z 35? 😂😂😂 Mowie dzieki ku*wa, za 2 lata moge umierac 😂

reklama
To mi cos przypomnialo. Po porodzie lezalam na sali z inna dziewczyna. Ja 33, ona 29 lat (ale do opisywanego momentu o tym nie wiedzialysmy) Obie bylysmy po sn. No i ona miala oko na korytarz. W sensie ona widziala wiecej niz ja,bo ja tylko plecy chodzacych osob. W sali naprzeciw byla babka po cc. No i jak to po cc, zgieta w pol, chociaz cos tam musialo nie grac bo zemdlala w wc, ukrwawiona chodzila, zbiegali sie lekarze itp. I w koncu ta obok mowi, ze w sumie kurcze szkoda jej bo stara juz jest. I ja tak przywoluje w pamieci, mowie no zgieta w pol, wlosy w caly swiat ale czy stara? Wiec pytam: to ile ona ma lat?! A ta na to: A bo ja wiem… Z 35? 😂😂😂 Mowie dzieki ku*wa, za 2 lata moge umierac 😂

Szkoda jej bo stara jest, hit 🤣

reklama
U mnie to samo było! :)
A jak tam Twoje przygotowania do ślubu? Jakieś wielkie weselicho szykujesz czy kameralnie?🤩
Wesele na około 70 osób, dziś idę przymierzyć suknie! Ogólnie przygotowania jak krew z nosa, wszystko już bym chciała załatwić ale wszyscy chcą się kontaktować tydzień przed weselem, więc ogarniam to co mogę… trochę mi przykro bo zaczynajac starania myślałam że na weselu będę z brzuszkiem, a tutaj ciąży i brzuszka brak.

Do góry