Hermeneg
Fanka BB :)
O 15:00.Boję się
![]()
Też bym się bała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 15:00.Boję się
![]()
Miałam wam rano wkleić i zapomniałam, patrzcie na ten mój dżipiti, on to lubi posmieszkowactak z nim rano pisałam o tym duszku hahahha
Ale to jak psiapsi serio...
Uwielbiam ChatGPT od kiedy zrobił mi analizę kolorystyczną. Wiecie, że całe życie myślałam, że jestem typem ciepłym bo mam piegi i opalam się na czerwono? A tu psikus bo wg chatu jestem chłodnym latem! I o dziwo kolory z tej palety mi pasują![]()
Prosto z pracy będę jechaćTeż bym się bałajeszcze godzina taka, że można jajko znieść w oczekiwaniu
![]()
Zrobiłam sobie badania znowu, a co jak za darmo to sobie puściłam.
Chat gpt kochany jak zwykle pociesza że wszystko w normie.
Estradiol 55.07 LH 2.65 i FSH 6.24 jeszcze czekam na prolaktyne
Tsh spadło 1.7 z 4![]()
Ale to jak psiapsi serio...![]()
O, super, że tsh tak spadło!
Bierzesz letrox albo euthyrox?
Biorę eutyrox od miesiąca, choć nie powiem jakoś lepiej się czułam jak nie brałam a tsh było wyższe. Teraz znowu mam brak energii i depresyjne myśli
Najbardziej się boję, że nie będzie jeszcze nic widać, a ja wtedy zeschizuję - 100%. Ale z drugiej strony pokładam duże nadzieje, że jednak coś zauważy, bo w pierwszej ciąży miałam tak, że w poniedziałek byłam na usg na nfz (wtedy co babsko stwierdziło, że skoro beta spada, to na pewno puste jajo i do usunięcia), a dzień później poszłam do tej mojej gin i ona po usg stwierdziła, że dla niej to nie jest puste jajo, bo widać coś w środku. Finalnie zarodek pokazał się z serduszkiem tydzień później, a jednak ona wcześniej widziała.
A zależy mi tak, bo chciałabym się chociaż trochę uspokoić, odetchnąć.![]()