reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Miałam wam rano wkleić i zapomniałam, patrzcie na ten mój dżipiti, on to lubi posmieszkowac 🤣🤣🤣 tak z nim rano pisałam o tym duszku hahahha

🤣🤣🤣
Uwielbiam ChatGPT od kiedy zrobił mi analizę kolorystyczną. Wiecie, że całe życie myślałam, że jestem typem ciepłym bo mam piegi i opalam się na czerwono? A tu psikus bo wg chatu jestem chłodnym latem! I o dziwo kolory z tej palety mi pasują 🥹

🤣🤣🤣
Uwielbiam ChatGPT od kiedy zrobił mi analizę kolorystyczną. Wiecie, że całe życie myślałam, że jestem typem ciepłym bo mam piegi i opalam się na czerwono? A tu psikus bo wg chatu jestem chłodnym latem! I o dziwo kolory z tej palety mi pasują 🥹
Ale to jak psiapsi serio...😆
Screenshot_20250617_135417_ChatGPT.jpg

Zrobiłam sobie badania znowu, a co jak za darmo to sobie puściłam.
Chat gpt kochany jak zwykle pociesza że wszystko w normie.
Estradiol 55.07 LH 2.65 i FSH 6.24 jeszcze czekam na prolaktyne
Tsh spadło 1.7 z 4 🥳

O, super, że tsh tak spadło! :D
Bierzesz letrox albo euthyrox? 🧐

Ale to jak psiapsi serio...😆

Nawet czasem lepsze bo bardziej wspierające 😅🤣

Najbardziej się boję, że nie będzie jeszcze nic widać, a ja wtedy zeschizuję - 100%. Ale z drugiej strony pokładam duże nadzieje, że jednak coś zauważy, bo w pierwszej ciąży miałam tak, że w poniedziałek byłam na usg na nfz (wtedy co babsko stwierdziło, że skoro beta spada, to na pewno puste jajo i do usunięcia), a dzień później poszłam do tej mojej gin i ona po usg stwierdziła, że dla niej to nie jest puste jajo, bo widać coś w środku. Finalnie zarodek pokazał się z serduszkiem tydzień później, a jednak ona wcześniej widziała.
A zależy mi tak, bo chciałabym się chociaż trochę uspokoić, odetchnąć, mieć miły długi weekend. 🥹

reklama
Najbardziej się boję, że nie będzie jeszcze nic widać, a ja wtedy zeschizuję - 100%. Ale z drugiej strony pokładam duże nadzieje, że jednak coś zauważy, bo w pierwszej ciąży miałam tak, że w poniedziałek byłam na usg na nfz (wtedy co babsko stwierdziło, że skoro beta spada, to na pewno puste jajo i do usunięcia), a dzień później poszłam do tej mojej gin i ona po usg stwierdziła, że dla niej to nie jest puste jajo, bo widać coś w środku. Finalnie zarodek pokazał się z serduszkiem tydzień później, a jednak ona wcześniej widziała.
A zależy mi tak, bo chciałabym się chociaż trochę uspokoić, odetchnąć. 🥹

Jutro będzie wszystko jasne 🥹
Oby lekarz miał dobre usg bo nieraz czytam historie, że na jednym usg nie widać nic a na drugim u innego lekarza już wszystko jest ok 😅

Do góry