white_lotus
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie ma zaufanych testów, każda firma ma jakieś błędyTo nawet pink mnie tak w ch*ja nie zrobil. Bylam krocej w ciazy niz Trzaskowski prezydentem![]()
No to jest hit...przecież to różowa kreska, kij że półZlota trojka
Ona na zywo jest „do konca” No jak obuchem w leb.No to jest hit...przecież to różowa kreska, kij że pół![]()
To nawet pink mnie tak w ch*ja nie zrobil. Bylam krocej w ciazy niz Trzaskowski prezydentem![]()
Naprawdę jestem w szoku, rozumiem chujoducha, ale tu była krecha jak się patrzyOna na zywo jest „do konca” No jak obuchem w leb.
Taki byl planPrzepraszam ale śmiechłam![]()
Juz jestem zesrana bo kiedys sie naczytalam o raku jajnikaNaprawdę jestem w szoku, rozumiem chujoducha, ale tu była krecha jak się patrzy![]()