reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Kup sobie Facelle z Rossmanna paskowy, podobno najlepszy 🙃
Sama nie wiem czy nie kupić 😜
Ja tam dalej jestem murem za Pinkami 😁😁😁
Aczkolwiek jestem w szoku po tych jajach związanych z easy home. Ja nigdy nie miałam z tymi testami do czynienia, ale od majowych kresek sądziłam, że to jakieś super ekstra testy, a tu takie numery robią dziewczynom. Masakra jakaś.
No mnie żaden test nie oszukał, ale na pinkach wg mnie najłatwiej wyłapać. 😊

Aczkolwiek jestem w szoku po tych jajach związanych z easy home. Ja nigdy nie miałam z tymi testami do czynienia, ale od majowych kresek sądziłam, że to jakieś super ekstra testy, a tu takie numery robią dziewczynom. Masakra jakaś.

Mam zapas Pinków płytkowych i strumieniowych chyba na wszystkie możliwe transfery 🤣

Ja całe życie pinki i oszukał mnie w maju, ten cień było widać dość dobrze, ale też fakt jest taki, że nie powinno się doszukiwać pod każdym kątem cieni...no ale wiadomo jak jest 😏 każdy duch daje nadzieję..

Ja całe życie pinki i oszukał mnie w maju, ten cień było widać dość dobrze, ale też fakt jest taki, że nie powinno się doszukiwać pod każdym kątem cieni...no ale wiadomo jak jest 😏 każdy duch daje nadzieję..
No... Dokładnie, my tutaj niedługo te testy będziemy rozbierać na części pierwsze i wrzucać do piekarnika żeby lepiej schły;)

reklama
Do góry