reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, myślicie że Hiszpania (Andaluzja) pod koniec lipca to pomysł dla samobójców, czy idzie wytrzymać? 😀 Przespaliśmy totalnie planowanie wakacji, bo myśleliśmy, że szybciej pójdzie z tym transferem. Przeżyliśmy już Włochy w sierpniu, zastanawiam się na ile Hiszpania jest gorsza jeżeli chodzi o☀️☀️☀️

reklama
Dziewczyny, myślicie że Hiszpania (Andaluzja) pod koniec lipca to pomysł dla samobójców, czy idzie wytrzymać? 😀 Przespaliśmy totalnie planowanie wakacji, bo myśleliśmy, że szybciej pójdzie z tym transferem. Przeżyliśmy już Włochy w sierpniu, zastanawiam się na ile Hiszpania jest gorsza jeżeli chodzi o☀️☀️☀️
Ja byłam w zeszłym roku początkiem lipca na Zakhyntos i nigdy więcej :D jak lubisz upał, to jedź... ale ja nienawidzę. Tak bym pewnie marudziła, że kto wie czy nie wracałabym sama 🤣😂

@agadzie ? ;-)

Ja byłam w zeszłym roku początkiem lipca na Zakhyntos i nigdy więcej :D jak lubisz upał, to jedź... ale ja nienawidzę. Tak bym pewnie marudziła, że kto wie czy nie wracałabym sama 🤣😂
Ja akurat lubię ciepło i dobrze znoszę upały, mój mąż mówi że jestem nienormalna, bo nawet w lecie biorę gorące prysznice 🔥😁 Mąż trochę gorzej, dlatego pytam

Mega polecam ale ja byłam w maju wiec co do pogody nie pomoge

Myślałam że się pomyliłaś 🤣

@spoko23 - zależy - jeśli lubisz upały powyżej 35° i palące słońce od rana do wieczora to tak 😅 ale osobiście nie polecam Andaluzji od końca czerwca do drugiej połowy września - strasznie gorąco, naprawdę bardzo często jest tak że nawet jak już zajdzie słońce to nie ma oddechu od tego upału bo wszystko nagrzane. Jeśli nie lubisz to naprawdę z czystego serca - w letnich miesiącach - odradzam
PS. Czerwiec dopiero a ja już marzę o październiku 🥲

Cześć dziewczyny, przychodzę do was ze styczniowych, przepraszam że na chwilkę się wtrące :)
Chciałam tylko dać znać, że mam do oddania termin na pierwszą wizytę do dr Paś.nika na początku lipca, gdyby któraś potrzebowała to dajcie znać :)

I pewnie po ciąży.... wczoraj wieczorem pokazała sie jasno-różowa krew,dzis teraz wieczorem tez... 😞😞wczoraj byłam na spacerze i pomyslalm,ze to po tym,ale dzis nie szaleje tylko właściwie odpoczywam😔 badania i usg w piątek

reklama
Hej, ja się trochę wbiję, ale zaczynamy powoli myśleć o ivf... W związku z tym mam kilka pytań i byłabym wdzięczna, gdybyście odpowiedziały jak to wygląda z Waszego doświadczenia.
1. Co to znaczy udokumentowany rok starań? Jeśli poszłam do gina po 5 msc i wtedy zaczęliśmy jakąś diagnostykę, to ten rok będzie się liczył dopiero od tego czasu? W karcie mam zapisane "starania od 5 msc", ale czy to cokolwiek znaczy?
2. Czy wszystkie badania do rozpoczęcia procedury są finansowane?
3. Ile tak +/- wyniosły Was leki i inne dodatkowe koszty przy 1 transferze?

Do góry