xewee
Moderator
@sugarcane to daj znać jak dostaniesz odpowiedź i możesz mnie zglosic tez razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej liczę na to, że jest fałszywie dodatni po prostu ten wynik. Innej opcji do siebie nie dopuszczamkiedys ja jakims wątku była dziewczyna, ktorej tez wyszło, ale z tego co wiem to nie oznacza aktywnej choroby, a ewentualnie przebycie jej i u niej właśnie tak było.
Wbrew pozorom ponoć łatwo się zarazić na basenach, publicznych toaletach, hotelach…
Wystarczy miec gdzies mini ranke i nieświadomie zetknąć się z miejscem, gdzie przedtem miała stycznosc osoba ze zmianami etc.
Mam nadzieje, ze to fałszywy alarm, aczkolwiek z tego co czytałam to jest szybka do wyleczenia antybiotykami i wtedy szybko wykryta i leczona niegroźna.
Nowy rok na porodówceGratki ja mam na ostatni dzień grudnia
Ok możecie wpisać mnieDziewczyny, dziś ostatni dzień czerwca. Może jednak któraś się zlituje i zdecyduje się być moderatorem? Ja byłam przy pierwszej ciąży, bo właśnie nikt nie chciał i naprawdę nie ma dużo roboty - jedynie wysłać na początku listę uczestniczek do aniaslu i później, w zależności jak się ustali, np raz w miesiącu przesłać dziewczyny, które się nie udzielają i są do "usunięcia". I to wszystko![]()
To oddaje stery!Ok możecie wpisać mnie
Napisałam to zanim zobaczyłam że się zgłosiłaś. Po kolei nadrabiałam wiadomości. Jak dla mnie byłaś pierwszaTo oddaje stery!![]()
Trzymam kciuki by tak było!Ja raczej liczę na to, że jest fałszywie dodatni po prostu ten wynik. Innej opcji do siebie nie dopuszczam![]()
Tez tak mysle, czytajac ogolnie o przeciwciałach etc. to w ciąży rozne kwiatki wychodzą.Ja raczej liczę na to, że jest fałszywie dodatni po prostu ten wynik. Innej opcji do siebie nie dopuszczam![]()