reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
kiedys ja jakims wątku była dziewczyna, ktorej tez wyszło, ale z tego co wiem to nie oznacza aktywnej choroby, a ewentualnie przebycie jej i u niej właśnie tak było.
Wbrew pozorom ponoć łatwo się zarazić na basenach, publicznych toaletach, hotelach…
Wystarczy miec gdzies mini ranke i nieświadomie zetknąć się z miejscem, gdzie przedtem miała stycznosc osoba ze zmianami etc.
Mam nadzieje, ze to fałszywy alarm, aczkolwiek z tego co czytałam to jest szybka do wyleczenia antybiotykami i wtedy szybko wykryta i leczona niegroźna.
Ja raczej liczę na to, że jest fałszywie dodatni po prostu ten wynik. Innej opcji do siebie nie dopuszczam ;)

Cześć dziewczyny
Trochę zajęło mi nadrobienie. Bardziej się udzielałam na początku. Zrobiliśmy nifty i wyszła dziewczynka. Mamy za sobą tez wakacje z podróżą samolotem i bez żadnych objawów, aż kusi mnie zamówić kolejne wakacje. Unikałam tylko opalania. Dostałam tez skierowanie do psychiatry aby przyszykować się na CC. Waga +5kg czy któraś już coś kupuje? To moja pierwsza ciąża

Dziewczyny, dziś ostatni dzień czerwca. Może jednak któraś się zlituje i zdecyduje się być moderatorem? Ja byłam przy pierwszej ciąży, bo właśnie nikt nie chciał i naprawdę nie ma dużo roboty - jedynie wysłać na początku listę uczestniczek do aniaslu i później, w zależności jak się ustali, np raz w miesiącu przesłać dziewczyny, które się nie udzielają i są do "usunięcia". I to wszystko :D
Ok możecie wpisać mnie

Z tym siusianiem w nocy to ja wstaje w sumie raz a potem jak już się obudzę to też pierwszy kierunek to toaleta. Ale ja teraz dużo w ogóle pije, ciągle liczę że jakoś ustabilizuje tą kolkę.

Chcę zrobić nifty ale jest tyle stron które to oferują że nie wiem na co się zdecydować? Wizytę u lekarza mam dopiero w czwartek

reklama
Do góry