To jest podobno zmieniona nazwa innego testu tylko wyleciało mi z głowy bo babeczka mówiła mi jego wcześniejszą nazwę.A to jakas nowosc chyba? Ja mysle nad Veragene z tym wymazem z policzka Taty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest podobno zmieniona nazwa innego testu tylko wyleciało mi z głowy bo babeczka mówiła mi jego wcześniejszą nazwę.A to jakas nowosc chyba? Ja mysle nad Veragene z tym wymazem z policzka Taty
Nie mogę się doczekać Twoich a co to będzie z moimi. Nawet nie dopytywałam czy płeć w nim też będzie oznaczanaTo jakaś nowa nazwa testu, który się wcześniej nazywał prenatal coś tam. Nie wnikałam, ale sprawdziłam, że faktycznie szybsze wyniki i lepsza czułość niż NIFTY, więc zgodziłam się na ten. Wyniki będą między 4-8.7![]()
u mnie to samo, zupełnie nie wiem dlaczego już w pierwszym trymestrzeA jak u Was dziewczyny z chodzeniem do toalety w nocy? Ja 2x minimum wstaje na sikufakt, że przed spaniem też staram się wypić szklankę wody, ale to spanie w nocy to mam takie przerywane, później zasypiam, pamiętam że w początkach pierwszej ciąży wybudzałam się o 2 i do 5 nie spałam
wkręcałam sobie że może organizm się przestawia na nieprzespane nocki, teraz wiem, że pewnie tak mnie emocje trzymały, ale z siku to kojarzę bardziej drugi i trzeci trymestr poprzednio, a teraz od początku wędrówki w nocy.
No to gratulacje dla Was, bo to oznacza ze niedawno byl ślub?Mój 9 lat , dowiedział się w 7 tyg ponieważ chcieliśmy aby to on powiedział całej naszej rodzinie na naszym ślubieże awansował na starszego brata
![]()
Wow to szybko czułaś ruchy, ja w pierwszej ciąży 20+3Kochane! Widać Wam już brzuszki?
U mnie nadal nic… wieczorami jak troche nabiore wody i wiadomo jedzenia z całego dnia to minimalnie, a tak to nic.
11 tydzień już, naprawdę liczyłam, że w drugiej ciąży to wyskoczy bardzo szybko, szczególnie patrząc po znajomych czy szwagierkach.
Byłabym spokojniejsza, a tak to już mam zero objawów poza sennością, mam nadzieję, że chociaż kopniaki będę szybciej czuła, w poprzedniej jakoś w 15 tc, a od 14 motylki.
Jakoś od kilku dni odczuwam właśnie takie łaskotanie, mam nadzieje, ze to bobasek.
U mnie dopiero po całym dniu, jak sie najem, ale ja akurat sie ciesze,ze jeszcze nie widać, jeszcze z miesiac mógłby być niewidocznyKochane! Widać Wam już brzuszki?
U mnie nadal nic… wieczorami jak troche nabiore wody i wiadomo jedzenia z całego dnia to minimalnie, a tak to nic.
11 tydzień już, naprawdę liczyłam, że w drugiej ciąży to wyskoczy bardzo szybko, szczególnie patrząc po znajomych czy szwagierkach.
Byłabym spokojniejsza, a tak to już mam zero objawów poza sennością, mam nadzieję, że chociaż kopniaki będę szybciej czuła, w poprzedniej jakoś w 15 tc, a od 14 motylki.
Jakoś od kilku dni odczuwam właśnie takie łaskotanie, mam nadzieje, ze to bobasek.
Jest oznaczana płeć, no chyba że się nie chce, to można w ankiecie przed pobraniem zaznaczyćNie mogę się doczekać Twoich a co to będzie z moimi. Nawet nie dopytywałam czy płeć w nim też będzie oznaczana
Szczerze nie wiemJa robiłam Nifty w lutym (niestety koniec końców nie doczekałam sie na wyniki, inna historia)
Ale do czego zmierzam, wybrałam miejsce i rodzaj testow glownie dlatego ze babeczka mi obiecała podział wynikow na te genetyczne i genetyczne plus płeć w odrębnym mailu, zależało nam na tym pod kątem zamówienia jakiegoś ciastka na ujawnienie plci.
Wiecie moze czy inne testy oferują taki podział? Chociaż teraz juz myslimy tylko i wyłącznie o tym zeby dobrze te testy wyszły, o plci zupelnie na końcu..