reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Dajcie spokój 🫣 ja mam w przyszłym tygodniu prenatalne w piątek a początkiem tygodnia będę musiała poinformować pracodawcę o ciąży. Stres mam nie z tej ziemi jak zareagują i co mi wyjdzie po tym w szystkim w prenatalnych. Czy chwilę po prenatalnych nie będę odwoływać wszystkiego 🫣

reklama
Dajcie spokój 🫣 ja mam w przyszłym tygodniu prenatalne w piątek a początkiem tygodnia będę musiała poinformować pracodawcę o ciąży. Stres mam nie z tej ziemi jak zareagują i co mi wyjdzie po tym w szystkim w prenatalnych. Czy chwilę po prenatalnych nie będę odwoływać wszystkiego 🫣
ja też się boje tych prenatalnych 🙈 jeszcze te pierwsze mam u innej kobitki więc wgl nie wiem jak ona je przeprowadza. Dopiero 1 sierpnia mam u mega genetyka i tam to prawie godzinę trwa badanie 🙈

Na pewno wszystko będzie dobrze 💕 masz jakieś powody żeby się martwić że coś może wyjść?

Też mnie kusi iść jeszcze na USG, przed chwilą umówiłam sobie w luxmedzie na piątek 😅 jeszcze przemyśle, może za bardzo schizuje i analizuje objawy 🫠
mi to już nawet mdłości przeszły i ból piersi 😅😂 ostatnio zapominam, że wogóle jestem w ciąży. Och jak bardzo bym już chciała ten etap kiedy czuć ruchy dziecka. To był chyba najlepszy i najgorszy czas ciąży. Najlepszy, bo ta ciąża była już taka namacalna, a najgorszy, bo te kopniaki były ciągle 😅😂 a jak dostawał czkawki to już wogole 😅😂😂 i to zawsze przychodziła czkawka jak chciałam iść spać

reklama
Do góry