reklama
Aewea
Fanka BB :)
ja po cca miałyście CC czy nie?
LiliankaKornelka
Czyli faktycznie to mogą być blizny
a sprawdzali wam wgl lekarze ta bliznę? Czy wszystko ok? Czy na tym etapie to za wcześnie? Ja na kolejnej wizycie zapytam właśnie o to

LiliankaKornelka
Jestem tak nie do życia dzisiaj.. a tu ciśnienie 100/50 

tak mi sprawdzala moja ginCzyli faktycznie to mogą być bliznya sprawdzali wam wgl lekarze ta bliznę? Czy wszystko ok? Czy na tym etapie to za wcześnie? Ja na kolejnej wizycie zapytam właśnie o to
![]()
ja tak samo bym chciala, zobaczymyJa tez miałam cc ale chyba chciałabym teraz sn

nicola27
o podobna sytuacja do mojej. Na USG w dniu z om 10+2 a Dzieciątko 4.1 cm czyli 11tyg.wedlug USG. A prenatalne mam 31.07Dziękuję za pamięć! Już po wizycie. Kamień z serca, wszystko dobrze, maleństwo ma 4.1cm, mamy 11 tydzień wg usg, wg om 10+3, więc rośnie pięknie. Serduszko ładnie bije, widziałam rączki i nóżki, mega wzruszenie30 lipca mam prenatalne, w przyszłym tygodniu jeszcze endokrynolog i diabetolog (cukier na czczo 92- granicznie ale jednak zalecenie konsultacji). W końcu się uspokoiłam, że już będzie wszystko dobrze i w przyszły weekend pochwalimy się rodzince
![]()
nicola27
Mnie też niestety.dziewczyny pobolewaja was jeszcze podbrzusza?
nicola27
Ja miałam kilka operacji brzucha. Dwie CC i pękniecie macicy. Więc teraz przed planowaniem miałam dokładne badania i stan blizny i macicy. Czy w ogóle mogęCzyli faktycznie to mogą być bliznya sprawdzali wam wgl lekarze ta bliznę? Czy wszystko ok? Czy na tym etapie to za wcześnie? Ja na kolejnej wizycie zapytam właśnie o to
![]()
reklama
Kasienkaol
tak, dziś np ciągnie, a już nie czułam od jakiegoś czasu ciągnięcia.dziewczyny pobolewaja was jeszcze podbrzusza?