reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
no mnie wczoraj pobolewalo, a dzisiaj juz mniej ale czuje je i juz lekko sie stresuje 😬
spokojnie, tam wszystko codziennie pracuje, rozciąga się ☺️ ja to ostatnio leżałam na kanapie i jakiś robak po mnie chodził. Zerwalam się do siadu i myślałam że mi normalnie brzuch rozerwie na strzępy 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 normalnie jak po cesarce. Potem jeszcze kichałam i to samo 😵‍💫 ale no to chyba wszystko to ta blizna :/ zapytam lekarza teraz na wizycie.

spokojnie, tam wszystko codziennie pracuje, rozciąga się ☺️ ja to ostatnio leżałam na kanapie i jakiś robak po mnie chodził. Zerwalam się do siadu i myślałam że mi normalnie brzuch rozerwie na strzępy 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 normalnie jak po cesarce. Potem jeszcze kichałam i to samo 😵‍💫 ale no to chyba wszystko to ta blizna :/ zapytam lekarza teraz na wizycie.
to ja też tak miewam. Właśnie przy jakimś szybkim ruchu to aż się wyprostować nie mogę, a wręcz musze spowrotem usiąść skulona 🙈

tak tez czasem mam ze pociagnie przy gwałtownym ruchu 🙈

reklama
Do góry