LadyStrejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dc? Może jeszcze nie wszystko stracone?Dopiero teraz melduję,że u mnie biało - niby jest jakiś mikro cień,gdy się pobawię filtrami ale wiadomo,że to negatyw
Ja pierdzielę.Dopiero teraz melduję,że u mnie biało - niby jest jakiś mikro cień,gdy się pobawię filtrami ale wiadomo,że to negatyw
ktory dc? Ten test chyba ma czułość 25? Też widzę jakiś cień, ale no same wiemy jak jest z tymi cieniami, u jednych cień na drugi dzień jest kreską, a u drugich robi w ch*uja. Powtarzasz jutro?Dopiero teraz melduję,że u mnie biało - niby jest jakiś mikro cień,gdy się pobawię filtrami ale wiadomo,że to negatyw
Z aliness mam i tam pisze, że 1 sztuka dziennie. A to tylko 650Tak, cały cykl codziennie, najlepiej 4000mg. W ciąży już inozytolu się nie bierze.
27dc a cykle mam 26/29 dni także pewnie powtórzę jeżeli nie dostanę okresu- nie pamiętam jakiej czułości byłktory dc? Ten test chyba ma czułość 25? Też widzę jakiś cień, ale no same wiemy jak jest z tymi cieniami, u jednych cień na drugi dzień jest kreską, a u drugich robi w ch*uja. Powtarzasz jutro?
27 a cykle mam 26-29 dni także będę powtarzać póki okres nie przyjdzie ale wątpię,że to toA który dc? Może jeszcze nie wszystko stracone?
Tak może pisać, ale 650 to zdecydowanie za mało. Takie minimum to 2000.E
Z aliness mam i tam pisze, że 1 sztuka dziennie. A to tylko 650
Też mam z tej firmy i biorę 4 dziennie, rozkładam to sobie na dwa razyE
Z aliness mam i tam pisze, że 1 sztuka dziennie. A to tylko 650
Dzięki dziewczyny!Też mam z tej firmy i biorę 4 dziennie, rozkładam to sobie na dwa razy