reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

To znowu ja

Ja znowu jestem z tych, która poszłaby na monitoring, ale to wynika z mojej dociekliwości. Ja po prostu zawsze wolę mieć czarno na białym jak mi zależy, a USG bardziej by mnie przekonało niż domysły czy zbadanie proga. Ale ja wiem, że jestem ewenementem i nie namawiam do powielania swojego zj*bania. :D
zapisałam się 🙈

reklama
A właśnie mnie nie, patrząc na ostatnie przypadki monitoringu tu na forum, miała być klapa a tu proszę 😉 prożek jak wyjdzie wyższy to wiadomo, że owulacja była.
@callina Miała mieć cykl bezowulacyjny, nawet słowa nie usłyszała, że owulacja mogła się przesunąć, tym samym mogła nie robić testów owu i cykl stracony, a wygląda na to, ze owu jest.
To prawda.. Ani słowa nie było o tym, że mogło się przesunąć...
Powiedziała tylko, żeby na monitoring zacząć przychodzić około 10dc. Ani nawet nie zmierzyła pęcherzyków..
Ale umówiłam się dziś do kogoś innego, zobaczymy... Mogę jeszcze odwołać 🙈😅

Dzien dobry dziewczyny 🤗
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkach 😁 Jak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas 😀
Dziwna sprawa, bo wczoraj jednak i na pinku i na facelle coś było widać. Hmm, zobaczymy jeszcze jutro

To znowu ja

Ja znowu jestem z tych, która poszłaby na monitoring, ale to wynika z mojej dociekliwości. Ja po prostu zawsze wolę mieć czarno na białym jak mi zależy, a USG bardziej by mnie przekonało niż domysły czy zbadanie proga. Ale ja wiem, że jestem ewenementem i nie namawiam do powielania swojego zj*bania. :D
Ja bym cały czas chodziła na badania i wizyty, bo też uwielbiam wiedzieć co i jak, ale szkoda mi kasy 😅

To prawda.. Ani słowa nie było o tym, że mogło się przesunąć...
Powiedziała tylko, żeby na monitoring zacząć przychodzić około 10dc. Ani nawet nie zmierzyła pęcherzyków..
Ale umówiłam się dziś do kogoś innego, zobaczymy... Mogę jeszcze odwołać 🙈😅
Łee, to faktycznie słabo. I właśnie to mnie wkurza, idziesz do lekarza, wywalasz kupę kasy a okazuje się, że więcej się dowiesz od dziewczyn na forum

To prawda, ale jak widać po naszych doświadczeniach można i 10 razy betę zbadać i być spokojnym i co? Dlatego teraz jestem nastawiona na co ma być to będzie...
Z betą to akurat też sobie poprzysięgłam, że już kolejny raz tak nie zrobię. Ale mi lekarka od początku mówiła, że to nie ma sensu - chciałam być mądrzejsza. :D

reklama
Z betą to akurat też sobie poprzysięgłam, że już kolejny raz tak nie zrobię. Ale mi lekarka od początku mówiła, że to nie ma sensu - chciałam być mądrzejsza. :D
No dla mnie właśnie też, jeden dwa przyrosty dla spokoju ok, ale powyżej tysiaka....bez sensu.
Ja zrobie jeszcze jedna z progiem, ale to już tak na luzie.

Do góry