Gryfin
Fanka BB :)
Ja tak samo, wczoraj było widać a dzisiaj już nieKurcze wczoraj widziałam wyraźniejsza ta kreskęale czekamy na rozwój wydarzeń.
@LadyStrejser a Ty powtarzałaś jeszcze test?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, wczoraj było widać a dzisiaj już nieKurcze wczoraj widziałam wyraźniejsza ta kreskęale czekamy na rozwój wydarzeń.
@LadyStrejser a Ty powtarzałaś jeszcze test?
Małej w szpitalu tuż po porodzie robili USG brzuszka, głowy itd. Pobrali krew - biała jeszcze żółtaczkęRovam ycyne? Ja miałam szczęście bo była dostępna. Szok
Właśnie nie o siebie tylko o małego się panicznie bałam. Całe szczęście zdrowy ale przez pierwszy rok życia musieliśmy jeździć do UCK do Gdańska średnio co 5 tygodni na badania. Od głowy do stóp USG , pobierania krwi itd.. Przez rok żyłam dalej w starchu.
Ja Ci się nie dziwię, że tak masz. W końcu musi wyjść słońce , prawda ?![]()
FotografowieHahaha, sesję zdjęciową to ja robię i owulakom i ciążowym![]()
Jeszcze jest czas, oby ściemniałoDzien dobry dziewczyny
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkachJak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas
![]()
Ja mam to samoJa bym cały czas chodziła na badania i wizyty, bo też uwielbiam wiedzieć co i jak, ale szkoda mi kasy![]()
Ja nie robiłam ale w ciąży ważne jest szybkie wykonanie tego wyniku, żeby szybko w razie czego zareagować.Fotografowie
Jeszcze jest czas, oby ściemniało
Ja mam to samozawsze muszę wszystko wiedzieć
Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu
Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicyostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte![]()
Ja nie mam przeciwcial. Nie wiem jak sie uchowalamJa nie robiłam ale w ciąży ważne jest szybkie wykonanie tego wyniku, żeby szybko w razie czego zareagować.
Wow, możesz powiedzieć coś więcej jak taki drenaż wygląda?Fotografowie
Jeszcze jest czas, oby ściemniało
Ja mam to samozawsze muszę wszystko wiedzieć
Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu
Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicyostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte![]()