reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Rovam ycyne? Ja miałam szczęście bo była dostępna. Szok
Właśnie nie o siebie tylko o małego się panicznie bałam. Całe szczęście zdrowy ale przez pierwszy rok życia musieliśmy jeździć do UCK do Gdańska średnio co 5 tygodni na badania. Od głowy do stóp USG , pobierania krwi itd.. Przez rok żyłam dalej w starchu.
Ja Ci się nie dziwię, że tak masz. W końcu musi wyjść słońce , prawda ? :)
Małej w szpitalu tuż po porodzie robili USG brzuszka, głowy itd. Pobrali krew - biała jeszcze żółtaczkę 🙄 na szczęście,gdy je powtórzyłam po 3/4 tygodniach to były spadkowe i na szczęście później było już wszystko dobrze.
Akurat,gdy przeczytałam ostatnie zdanie to słońce wyszło zza chmur - to dobry znak 🥰

Hahaha, sesję zdjęciową to ja robię i owulakom i ciążowym 😂
Fotografowie 🫣😅

Dzien dobry dziewczyny 🤗
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkach 😁 Jak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas 😀
Jeszcze jest czas, oby ściemniało ❤️
Ja bym cały czas chodziła na badania i wizyty, bo też uwielbiam wiedzieć co i jak, ale szkoda mi kasy 😅
Ja mam to samo 🫣 zawsze muszę wszystko wiedzieć 😏

Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu 🤔

Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicy 😁 ostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę 🫣
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte 😏

Fotografowie 🫣😅

Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu 🤔

Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicy 😁 ostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę 🫣
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte 😏
Ja nie robiłam ale w ciąży ważne jest szybkie wykonanie tego wyniku, żeby szybko w razie czego zareagować.

Fotografowie 🫣😅

Wow, możesz powiedzieć coś więcej jak taki drenaż wygląda?

reklama
Mój sąsiad ma hodowlę zwierząt i na spacerze czuje się trochę jak na Podhalu:) a to środek Kaszub:)

Załączniki

• 1000010375.jpg
    1000010375.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 71
Do góry