Hermeneg
Fanka BB :)
Ja dzisiaj jakaś nieprzytomna chyba. Czytam i myslę - "orangutan?""oraGLUTAN?"
![]()
My w domu mówimy orangutan i jak mąż wczoraj jechał do apteki to pyta "jak się ten Orangutan nazywa?"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja dzisiaj jakaś nieprzytomna chyba. Czytam i myslę - "orangutan?""oraGLUTAN?"
![]()
Trzymam kciuki!
Ja to czekam do wizyty, jeszcze tyle czasu kurcze...może prywatnie do mojego się uda chociaż kolo 10 sierpnia, ale ciała dałam z tym, że, zapomniałam się wczoraj zarejestrować, a można tylko w poniedziałki i środy![]()
Też w to chce wierzyć, ale przychodzą momenty takiej paniki " a co jeśli już nie jest ok"...no ale co ja mogęMusi być teraz dobrze no musi![]()
Kuzwa przyda się, bo ja mam tyle na głowie, że wczoraj sobie przypomniałam o 20:10Dziękuję
Twoje kciuki liczę podwójnie
Będziesz dzwoniła w poniedziałek? Mamy przypomnieć?![]()
Wieeem, tylko się boję że w poniedziałek to już dalsze terminy będą, no ale zacznę się dobijać punkt 16A no, nie biczuj się. Zdarza się najlepszym.![]()
Ja miałam tak po cp. Panicznie bałam się przez całą ciążę . Pffff jakby tego było mało, miałam toxoplasmozeTeż w to chce wierzyć, ale przychodzą momenty takiej paniki " a co jeśli już nie jest ok"...no ale co ja mogę![]()
No znam to też, bo dokładnie tak samo miałam.Też w to chce wierzyć, ale przychodzą momenty takiej paniki " a co jeśli już nie jest ok"...no ale co ja mogę![]()
Ja w drugiej ciąży miałam toksoplazmozę - byłamJa miałam tak po cp. Panicznie bałam się przez całą ciążę . Pffff jakby tego było mało, miałam toxoplasmoze.
Kuzwa przyda się, bo ja mam tyle na głowie, że wczoraj sobie przypomniałam o 20:10a mogę dzwonić od 16 do 20.
No znam to też, bo dokładnie tak samo miałam.![]()
Rovam ycyne? Ja miałam szczęście bo była dostępna. SzokJa w drugiej ciąży miałam toksoplazmozę - byłampraktycznie cały czas ze strachu,że młodej coś będzie i ten antybiotyk,którego praktycznie nie było w aptekach
też jestem po cp i dalej jestem
od kiedy zobaczyłam te cienie i później kreski na testach
![]()