reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

No dla mnie właśnie też, jeden dwa przyrosty dla spokoju ok, ale powyżej tysiaka....bez sensu.
Ja zrobie jeszcze jedna z progiem, ale to już tak na luzie.
Ja najchętniej w ogóle bym nie robiła bety, ale jak coś wyjdzie to zrobię tylko po to, żeby być trochę spokojniejszą, że to nie cp, bo jednak przy pozamacicznej beta słabo przyrasta albo skacze.

reklama
Kurcze wczoraj widziałam wyraźniejsza ta kreskę 😔 ale czekamy na rozwój wydarzeń.
@LadyStrejser a Ty powtarzałaś jeszcze test?
Wysikałam wszystkie jakie miałam- stary miał mi wczoraj kupić w Rossmanie,gdy kupował soczewki ale nie jechał ciul jeden. W sobotę najpóźniej zrobię betę to może wytrzymam. Jestem zła sama na siebie,że wcześniej tyle zużyłam testów 😅

Dzien dobry dziewczyny 🤗
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkach 😁 Jak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas 😀
Kurde coś tam się kręci ale czy się wykreci 🤔🧐🤪

Heloł ❤

Właśnie wróciłam z 5 km spacerku z Psiną 🤩 Zaraz wleciała druga kawusią a później dwie inhalacje 🤣

Wieczorem biorę ostatnią dawkę progesteronu, czekam na okres I jak przyjdzie to mam Estrofem i Orgalutran.
Na wizytę mam się stawić między 10 a 12 dc więc gdzieś w okolicach drugiego tygodnia sierpnia i liczę, że poznamy na tej wizycie datę transferu 🥹

Heloł ❤

Właśnie wróciłam z 5 km spacerku z Psiną 🤩 Zaraz wleciała druga kawusią a później dwie inhalacje 🤣

Wieczorem biorę ostatnią dawkę progesteronu, czekam na okres I jak przyjdzie to mam Estrofem i Orgalutran.
Na wizytę mam się stawić między 10 a 12 dc więc gdzieś w okolicach drugiego tygodnia sierpnia i liczę, że poznamy na tej wizycie datę transferu 🥹
Ja dzisiaj jakaś nieprzytomna chyba. Czytam i myslę - "orangutan?" 😂😂😂 "oraGLUTAN?" 😂😂😂

Heloł ❤

Trzymam kciuki!
Ja to czekam do wizyty, jeszcze tyle czasu kurcze...może prywatnie do mojego się uda chociaż kolo 10 sierpnia, ale ciała dałam z tym, że, zapomniałam się wczoraj zarejestrować, a można tylko w poniedziałki i środy 😔

Dzien dobry dziewczyny 🤗
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkach 😁 Jak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas 😀
No by na każdym był duch to juz " Uwierz w ducha"!

reklama
Do góry