reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Kurde coś tam się kręci ale czy się wykreci 🤔🧐🤪
Mam nadzieję, że jutro lub za 2,3 dni się wykręcić 😁
Teoretycznie według cyklu 28-29 dni okres powinnam mieć jutro, ale owulacja przesunęła się o kilka dni, więc prawdopodobnie okres powinien przyjść w niedzielę/poniedziałek. Najgorzej, bo w nocy z soboty na niedzielę wyjeżdżamy nad morze i jak mi okres przyjdzie to mam po wakacjach 🫣 zamiast w bikini to będę w krótkich spodenkach z tamponem i podpaska 🙈😅

reklama
no i była owulacja...a ja sobie odpuściłam owulaki i ją przegapiłam, bo tamta baba powiedziała, że cykl bezowulacyjny eh

teraz byłam u faceta. mówi, że owulacja była gdzieś 1-2 dni temu.. a kochaliśmy się wczoraj, ostatnio w sobotę i niedzielę
Więc 19.07, 20.07 i 23.07 🙈 to pewnie po ptokach ajajaj.. ale jestem zła na siebie, że nie robiłam owulaków a mam ich z 70ąt..
Kochana, jak była 2 dni temu, to seks z niedzieli jak najbardziej może dać bobo, jeśli była 1 dzień temu to przecież wczoraj 😄

Jeszcze Ci napisze, że po obserwacji z testami owu wychodzi, że jak mam bóle owulacyjne to ta owu jest dzień po, czyli mogła być u mnie w poniedziałek i seks z soboty wystraszył 😁
dzięki za słowa wsparcia i nadziei! 🫶
po prostu przeżywam, że mogło braknąć seksów z poniedziałku na wtorek i z wtorku na środę 🙈

reklama
Do góry