callina
Fanka BB :)
@Kejti9247 zwracam się znowu do ciebie dobra duszo! czy na tym zdjęciu widać resztki płynu w zatoce Douglasa? (nie znam się, ale mam jeszcze inne zdjęcia
)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo w jakim sensie? Możesz coś więcej o tym powiedzieć?Szczerze to myślę, że gdyby to była "słaba" owulacja to dobry lekarz by Ci to powiedział na monitoringu. To widać po ciałku żółtym.- no stress.
![]()
Jak owulacja była wczoraj to ok 24h od owu może jeszcze dojść do zapłodnienia, oczywiście natura to nie matematyka, ale ja wierzę, że mogło się udaćmyślę, że to było za późnoale przynajmniej było fajnie
![]()
@Kejti9247 zwracam się znowu do ciebie dobra duszo! czy na tym zdjęciu widać resztki płynu w zatoce Douglasa? (nie znam się, ale mam jeszcze inne zdjęcia)
jesteście kochane wszystkie!Jak owulacja była wczoraj to ok 24h od owu może jeszcze dojść do zapłodnienia, oczywiście natura to nie matematyka, ale ja wierzę, że mogło się udać![]()
Tak szczegółowo to Ci nie powiem, bo ekspertem nie jestem, ale na pewno można ocenić rozmiar i strukturę. Dopplerem wydaje mi się, że można też sprawdzić ukrwienie. Bodajże na podstawie tego jak to ukrwienie wygląda można nawet stwierdzić ewentualną niedomogę lutealną. Ale to podejrzewam, że zależy na kogo się trafi, bo jak tu czytam, że u dziewczyn lekarze pęcherzyków nie potrafią nawet znaleźć to się łapię za głowę.Ooo w jakim sensie? Możesz coś więcej o tym powiedzieć?
Odpowiadając czatowi to ciałko żółte obecna, ślad płynu w zatoce Douglasa, a dzień cyklu 24 dziś
Odpowiadając czatowi to ciałko żółte obecna, ślad płynu w zatoce Douglasa, a dzień cyklu 24 dziś![]()
Coś daty pochrzanił haha
Czuje W MOCZU ze nie tym razemNo to może coś rośnie![]()