Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki żeby ciemniałaCzuje W MOCZU ze nie tym razem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki żeby ciemniałaCzuje W MOCZU ze nie tym razem
A bo to ja pomyliłam hahah, bo mówiłaś chyba że sobota i niedziela seks?Coś daty pochrzanił haha
Seksy 19.07, 20.07, 23.07 kolejno sobota, niedziela, środa
Czyli według czatu modlić się żeby plemniki z niedzieli przeżyły![]()
Mój gin w sierpniu jak byłam u niego i powiedziałam, że chcemy zacząć się starać o drugie dziecko to właśnie zlecić przez staraniami toxoplazmoze i cytomegalie. Ale nie zrobiłam do dziśFotografowie
Jeszcze jest czas, oby ściemniało
Ja mam to samozawsze muszę wszystko wiedzieć
Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu
Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicyostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte![]()
Sobota 19.07A bo to ja pomyliłam hahah, bo mówiłaś chyba że sobota i niedziela seks?
Trzymam kciukiJa mam dziś takie mikro skurcze, plus uklucia co jakiś czas i przy podtarciu przed chwilą taki lekko zabarwiony śluz. Dziś 6dpo... Gemini daje mi pewne nadzieję...
Zobacz załącznik 1713695