reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
We wtorek miałam pik na teście owu, działaliśmy 19,20,22,23.07 teraz liczyć, że coś się z tego wykluje 🐣
Denerwuje mnie to czekanie z testem, ostatnio czekałam do dnia okresu i nic z tego nie było, to teraz sobie nie poczekam 😅

Ja mam dziś takie mikro skurcze, plus uklucia co jakiś czas i przy podtarciu przed chwilą taki lekko zabarwiony śluz. Dziś 6dpo... Gemini daje mi pewne nadzieję...
1000139038.jpg

Fotografowie 🫣😅

Jeszcze jest czas, oby ściemniało ❤️

Ja mam to samo 🫣 zawsze muszę wszystko wiedzieć 😏

Co do Toxoplazmozy, robiłyście sobie przeciwciała podczas starań? Zastanawiam się ale mój gin powiedział, że nie ma sensu 🤔

Ja zaraz jadę do mojego fizjo-osteopaty na trzeci drenaż w miednicy 😁 ostatnio jak mi ściągał napięcia z lewego jajnika i jajowodu to chwycił się za głowę, że taki beton i ciężko o owulkę 🫣
No ale nie ma się co dziwić jak w praca mega stresujących warunkach i całe ciało mam spięte 😏
Mój gin w sierpniu jak byłam u niego i powiedziałam, że chcemy zacząć się starać o drugie dziecko to właśnie zlecić przez staraniami toxoplazmoze i cytomegalie. Ale nie zrobiłam do dziś 🤭

reklama
Tak sobie myślę, że jeśli ta owulacja mogła być 21-23 lipca to ja pójdę od poniedziałku badać progesteron. Co o tym myślicie?
To będzie 28.07, ale chciałabym zbadać też 29.07 i 30.07 żeby zobaczyć czy rośnie czy spada i kiedy w końcu ta owulka była 🤭
To jest mój cykl testowy hahaha 😂 monitoring, progesteron

Do góry