reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Wow, możesz powiedzieć coś więcej jak taki drenaż wygląda?
Mój fizjoterapeuta działa na powięzi, ściągając napięcie z mięśni, więzadeł i organów 😊 nie jest to przyjemne ale podobno dobre rezultaty, zaproponował to próbujemy 🙂
Zobacz załącznik 1713735Hej 🙋🏻‍♀️ U mnie dzisiaj 11 DPO mam nadzieję, że ten duszek to mój dobry znak a nie evap line 🥹 Jak tu się nie nakręcać 🥹🤣
też widzę i trzymam kciuki 😁

A ja w pracy na noc, a tak mi się chce spać 🤭

reklama
Witam się z wami. Gratuluję @Lunaa09 Trzymam mocno kciuki za @LadyStrejser 🤞
Jeżeli kogoś ominęłam wybaczcie za was wszystkie Trzymam mocno kciuki za kreseczki i wszystkie kropki ❤️
Przyszłam w sumie już się z wami pożegnać 🥲
Za dużo się ostatnio dzieje. Z soboty na niedzielę sor ( uraz licznych struktur kolana) trafiłam na pajaca któremu mowilam że oba mnie nap*erdalają zbadał tylko prawe 😑 . Efekt nie moge chodzić, funkcjonować. Dziękuję Bogu za córkę która mi dużo pomaga 🙏 Mały update odnośnie "małżeństwa" sytuacja bez zmian. W czwartek kończy nam sie umowa na wynajem mieszkania, ale żeby się w razie w zabezpieczyć wynajęłam nowe mieszkanie tylko na siebie 😁 "pan mąż" nie widnieje w umowie więc nie będzie później problemów. Dzisiaj chyba podjęłam decyzję o rozwodzie po tym jak wyłam nie płakałam tylko wyłam z bólu bo nie mogłam nawet pójść do toalety a on siedział i oglądał telewizję. Nawet nie zapytał jak się czuje... 😟 przykre ale nic na siłę. Mało tego sama ogarniam przeprowadzkę bo on nie wie jak to zrobi 🤦‍♀️ musiałam się wam wygadać ❤️ ale do brzegu życzę wam spełnienia największego marzenia❤️ będę was czasami podglądać i mocno kibicować ❤️ Jesteście wspaniałe. Dziękuję wam za ogrom wsparcia i miłych słów 🥰
Dużo siły dla Ciebie k0chana. Zrob to co uważasz za najlepsze dla Ciebie i córki. My tu w razie co zawsze jesteśmy i możesz pisać jak potrzebujesz się wygadać ❤️

U mnie krew upuszczona, zarowno genetyczne na diagnostykę nawracających poronien jak i poowulacyjne tematy prog, tsh i beta. A i jeszcze rezerwa jajnikowa, bo w tym roku stuknie mi 38 lat. Po rabatach 700 pękło, ale przynajmniej mam poczucie, ze nie siedzę z założonymi rękami tylko szukam przyczyn.

U mnie krew upuszczona, zarowno genetyczne na diagnostykę nawracających poronien jak i poowulacyjne tematy prog, tsh i beta. A i jeszcze rezerwa jajnikowa, bo w tym roku stuknie mi 38 lat. Po rabatach 700 pękło, ale przynajmniej mam poczucie, ze nie siedzę z założonymi rękami tylko szukam przyczyn.
Czekamy na wyniki 🫶

@Dolores94 Życzę Ci ogromu sił i zdrowia - Walcz o siebie i bezpieczną przystań dla Ciebie i córki!
Przykro mi ,że to wszystko Cię spotkało i to jego zobojętnienie 🤬
Nie masz czego żałować - zapracował na to 🙄😡
Rusz w życie ze spokojną duszą i napewno się wszystko dobrze ułoży 🍀 🌈 🫂

Ostatnia edycja:
A ja to sobie tak myślę, że patrząc na moją sytuację to jakbym ciąży nie chciała to mogłabym w nią zajść, bo uważałabym te dnia za "bezpieczne".
Ale nasz organizm potrafi płatać figle!
Stąd potem ludzie mówią, że wpadli a kochali się (teoretycznie) w niepłodne 🤭

Tak czy siak ja mam przeczucie, że w tej ciąży z tych seksów na pewno nie będę 🤭 jestem tego na 99% pewna. Ale jeszcze jeden cykl przede mną zanim zawieszę starania 🫶 także teraz się przyłożę sumiennie do testów owulacyjnych, będę robić dwa razy dziennie 😂 no i do seksów oczywiście też 😄😁♥️♥️♥️

Jeżeli kogoś ominęłam wybaczcie za was wszystkie Trzymam mocno kciuki za kreseczki i wszystkie kropki ❤️
Za dużo się ostatnio dzieje. Z soboty na niedzielę sor ( uraz licznych struktur kolana) trafiłam na pajaca któremu mowilam że oba mnie nap*erdalają zbadał tylko prawe 😑 . Efekt nie moge chodzić, funkcjonować. Dziękuję Bogu za córkę która mi dużo pomaga 🙏 Mały update odnośnie "małżeństwa" sytuacja bez zmian. W czwartek kończy nam sie umowa na wynajem mieszkania, ale żeby się w razie w zabezpieczyć wynajęłam nowe mieszkanie tylko na siebie 😁 "pan mąż" nie widnieje w umowie więc nie będzie później problemów. Dzisiaj chyba podjęłam decyzję o rozwodzie po tym jak wyłam nie płakałam tylko wyłam z bólu bo nie mogłam nawet pójść do toalety a on siedział i oglądał telewizję. Nawet nie zapytał jak się czuje... 😟 przykre ale nic na siłę. Mało tego sama ogarniam przeprowadzkę bo on nie wie jak to zrobi 🤦‍♀️ musiałam się wam wygadać ❤️ ale do brzegu życzę wam spełnienia największego marzenia❤️ będę was czasami podglądać i mocno kibicować ❤️ Jesteście wspaniałe. Dziękuję wam za ogrom wsparcia i miłych słów 🥰
Podjęłaś bardzo mądrą i słuszną decyzję !
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i córeczkę 🤞.
Nigdy o sobie nie zapominaj, jesteś najważniejsza! Pamiętaj o tym ♥️

Życzę Ci dużo ale to bardzo dużo siły. Jeszcze dla Ciebie zaświeci słoneczko na tym niebie 🤗

Kochana, podniesiesz się z tego i wrócisz silniejsza. Walcz o siebie i córkę. 🩷

reklama
Do góry