callina
Fanka BB :)
hihiJa tam trzymam kciuki, najwyżej będzie córka![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihiJa tam trzymam kciuki, najwyżej będzie córka![]()
![]()
widzę, że obie jesteśmy mistrzyniami w nakręcaniu się negatywnieDaj spokoj… Moj pierdolniety mozg juz sobie wkrecil, ze teraz to juz za pozno, ze z rownie pierdolnietego pecherzyka nic wartosciowego nie bedzie wiec jedyne na co czekam to okres![]()
Nie haha, ale mówi się, że żeńskie plemniki są wolniejsze ale dłużej zyja, więc seks te 2-3 dni przed owu może dać córkę, ale to wiadomohihimoże być i córa
masz jakieś doświadczenie w planowaniu płci?
![]()
tak tak słyszałam o tymNie haha, ale mówi się, że żeńskie plemniki są wolniejsze ale dłużej zyja, więc seks te 2-3 dni przed owu może dać córkę, ale to wiadomoz przymrużeniem oka
![]()
Powiem Ci ze nie mam pojęcia, bo 4 ciąże były bez wyliczeń dni, owulacji ale z synem był jeden seks w dzień owulacji bo tu już wjechały testy no i jest syntak tak słyszałam o tymsprawdziło się u ciebie?
bo ja w obie ciążę zachodziłam jak seksu było po prostu dużo i przed i pomam córkę i syna
trzymaj się!Ja dziś kiepsko się czuje, zaliczyłam też lekkie mdliscidziś dopiero 4+3 i jak mi się już mdlosci zaczynają to ja sobie w łeb strzele....niestety przeważnie przechodzę ciążę dość ciężko
Łykam już b6 50mg i mam nadzieję, że choć trochę zniweluje![]()
Ooo kochana… tyle razy co ja w tym tygodniu umieralam… to nawet kot tylu zyc nie mawidzę, że obie jesteśmy mistrzyniami w nakręcaniu się negatywniepiątka!
HahahaaOoo kochana… tyle razy co ja w tym tygodniu umieralam… to nawet kot tylu zyc nie ma![]()