marietta2112
Fanka BB :)
Zero dzieci i 38 lat w grudniu.A ile masz lat?
Macie już dzieci?
Przepraszam, że pytam, ale ja sklerotyk haha![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zero dzieci i 38 lat w grudniu.A ile masz lat?
Macie już dzieci?
Przepraszam, że pytam, ale ja sklerotyk haha![]()
przykro miNie zdążyłam nawet zatestowac idealnie 10 dni po owulacji okres .nawet 9 mozna powiedzieć .cykl trwał 24 dni .poprzedni 28 .co tu sie odjebało to nie wiem
Można okres wpisac
To musimy dbać o jakość nie ilość![]()
Dobrze pamiętam, że masz za sobą biochem?Zero dzieci i 38 lat w grudniu.
Jakoś dziwnie mi .odrazu morze czerwone.przykro miu ciebie za krótki, u mnie za długi.. przeklęty lipiec.. za mało słoneczka i tyle!
![]()
Ja miałam owulke 6 lub 7 ale obstawiam 7, seks był jeden 5 lipca.8.07 był pik na teście także może to być 15dpo a równie dobrze 17nie miałam monitoringu.
Seksy były 30.06, 3, 6 i 8.07
Nie wiem jak miałaś wcześniej. Mnie po poronieniu właśnie skróciła się faza lutealna. Czytałam, że tak się dzieje często.Jakoś dziwnie mi .odrazu morze czerwone.
Ale te cykle po poronieniu mogą być różne ,inne .,dziwne .
,
Miałam 11 dni od dawna a teraz 9 chyba.Nie wiem jak miałaś wcześniej. Mnie po poronieniu właśnie skróciła się faza lutealna. Czytałam, że tak się dzieje często.
Mi się też skróciła.Nie wiem jak miałaś wcześniej. Mnie po poronieniu właśnie skróciła się faza lutealna. Czytałam, że tak się dzieje często.