reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Nie zdążyłam nawet zatestowac idealnie 10 dni po owulacji okres .nawet 9 mozna powiedzieć .cykl trwał 24 dni .poprzedni 28 .co tu sie odjebało to nie wiem
Można okres wpisac
Piona🙋🏻‍♀️ u mnie też się raczej zaczyna . Już mam brudzenie kwestia 1-2 i @witaj.
Dziwnie niby jakoś specjalnie się nie staraliśmy było na luzie pierwszy raz od dłuższego czasu ... no ale jakoś tak smutno ?!
Idę w poniedziałek na prolaktynę z obciążeniem . Robia u nas na przychodni bez żadnych skierowan . Wynik tego samego dnia więc może coś będę wiedzieć więcej . Może to mi blokuje
2 okresy w miesiącu . Supcio 😑

reklama
Piona🙋🏻‍♀️ u mnie też się raczej zaczyna . Już mam brudzenie kwestia 1-2 i @witaj.
Dziwnie niby jakoś specjalnie się nie staraliśmy było na luzie pierwszy raz od dłuższego czasu ... no ale jakoś tak smutno ?!
Idę w poniedziałek na prolaktynę z obciążeniem . Robia u nas na przychodni bez żadnych skierowan . Wynik tego samego dnia więc może coś będę wiedzieć więcej . Może to mi blokuje
2 okresy w miesiącu . Supcio 😑
Ja dopiero we wrześniu zrobić
Prolaktyne
Tsh
Glukoza
Amh zobaczyć jak wygląda

A to ja miałam chyba 2 cykle po biochemie takie, że zanim się okres rozkręcił to były plamienia nawet tydzień przed... Ale już wróciło do normy

Oo budujesz 🏡?
Dom mamy tzn połówkę około 70m
Mamy taki chlew duży.
Dziś drewno przyjechało .będziemy belki wymieniać i warszat robić samochodowy.
Tzn mąż ma swoich klientów stałych i robi fuchy na boku .ale musi być odnowione wszystko.

@Nicky95 ja ci opowiem z mojej perspektywy bo też to przerabiałam.
Zanim podjęliśmy decyzję o ślubie to bardzo pragnęliśmy dziecka i tak zaczęliśmy się starać, po wielu próbach badania,szukanie w czym problem i wgl. Międzyczasie postanowiliśmy wziąść ślub i wesele zorganizować ,przez cały czas przygotowań do wesela się staraliśmy (w razie powodzenia wtedy mieliśmy myśleć co zrobić) . Teraz jestem prawie rok po ślubie a dziecka dalej nie ma. 🫤
Oczywiście życzę Ci aby tobie szybko się udało🥰 ale życie pisze swoje scenariusze 🫤

@Nicky95 ja ci opowiem z mojej perspektywy bo też to przerabiałam.
Zanim podjęliśmy decyzję o ślubie to bardzo pragnęliśmy dziecka i tak zaczęliśmy się starać, po wielu próbach badania,szukanie w czym problem i wgl. Międzyczasie postanowiliśmy wziąść ślub i wesele zorganizować ,przez cały czas przygotowań do wesela się staraliśmy (w razie powodzenia wtedy mieliśmy myśleć co zrobić) . Teraz jestem prawie rok po ślubie a dziecka dalej nie ma. 🫤
Oczywiście życzę Ci aby tobie szybko się udało🥰 ale życie pisze swoje scenariusze 🫤
No właśnie mam też takie myśli, odłożę starania na rok, a potem może się okazać że przez kolejne x lat nam się nie uda..
No nic chyba już wiem co zrobić. Dziękuję za ten wpis ❤️

reklama
Mam już wyniki badań. Martwi mnie trochę morfologia, tsh i insulina :(
Ale za to witamina D z 25 na prawie 50, i ferrytyna z 20 na 80😅 Kortyzol też spadł z 25 na 9.

Załączniki

• IMG_8688.png
    IMG_8688.png
    50,2 KB · Wyświetleń: 60
  • att.qrGKtfELsNlWFcA_KeJAZmrH0m2HAiUt1mNEaWKjyGQ.jpeg
    att.qrGKtfELsNlWFcA_KeJAZmrH0m2HAiUt1mNEaWKjyGQ.jpeg
    14 KB · Wyświetleń: 61
  • att.ddUOYi40YOqdTIF_4kyRmjUYHgL64vi3vptkRGOUVSE.jpeg
    att.ddUOYi40YOqdTIF_4kyRmjUYHgL64vi3vptkRGOUVSE.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 54
  • att.GNYs2U-mDqf-nUGGKiOUCiMxImxOthgmLPEfKOiiQiI.jpeg
    att.GNYs2U-mDqf-nUGGKiOUCiMxImxOthgmLPEfKOiiQiI.jpeg