LadyStrejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden cykl 28 dni drugi 23 ochujeje z tym wszystkim.Ostatnio po pozamacicznej miałam te same odczucia. Pierwsze 3 cykle miały 19dni i z ciekawości jak od 2 miesiąca mierzyłam testami owu to pik był 8dnia więc też lutealna 9/10dni i te okresy każdego miesiąca inny, jeden lejący, drugi krótki i skąpyjak to widziałam to myślałam że to się nigdy nie skończy
na szczęście od czwartego cyklu zaczęło się wydłużać najpierw na 21dni a kolejne już po staremu tak jak przed wszystkim
także myślę że na spokojnie i u Ciebie się unormuje
![]()
PięknieJuż mam wyniki![]()
![]()
Mam nadziejęNa Ciebie też przyjdzie czas![]()
A jak Twoje wyniki? Trzymają Nas w niecierpliwości. Ja się aż zdziwiłam ,że tak szybko moje byłyPięknie![]()
Czekam jeszcze, mam nadzieję, że dziś będąA jak Twoje wyniki? Trzymają Nas w niecierpliwości. Ja się aż zdziwiłam ,że tak szybko moje były![]()
był ale stosunek przerywany 16 i 17 ale ich nawet nie liczę, z tego co mi czatgpt napisał to idealnie zmieściłam się w okienku płodnościAle nie było seksow wcześniej? Bo dwa dni po piku to niestety za późno...
niestety wiem, ale jakieś szanse są więc trzymam kciuki, może jestem naiwna... No jednak co do planów już takich o normalne starania to mąż chciałby dopiero w następnym roku, oczywiście jak teraz "niechcący" się trafi to również superDokładnie, więcej % szans jest z seksu w peaku niz później, bo owulacja moze być szybką i plemniki nie zdążą do komórki jajowej. A nawet jak zdążą to jeszcze kilka godzin jest proces tzw kapasytacja czy jakoś tak. Dopiero wtedy mogą łączyć się z jajeczkiem.
Lepiej żeby plemniki czekały na jajeczko niż odwrotnie.