Angiee
Fanka BB :)
Zdecydowanie za wysoka. Już prolaktyna w górnej granicy może blokować owulację, a Ty masz przekroczonąJuz mam wynik .
No to chyba coś nie tak ?!
Czat gpt zaleca konsultacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie za wysoka. Już prolaktyna w górnej granicy może blokować owulację, a Ty masz przekroczonąJuz mam wynik .
No to chyba coś nie tak ?!
Czat gpt zaleca konsultacje
I jak robiłaś test?Czy beta wjeżdża?Ok, juz widze.
Jade na bete i wlasnie zrobilam test. W ogole nie napawa optymizmem. Jak dla mnie ciagle taka samaI jak robiłaś test?Czy beta wjeżdża?
13 dni po zastrzyku? To watpie że to zastrzykJade na bete i wlasnie zrobilam test. W ogole nie napawa optymizmem. Jak dla mnie ciagle taka sama
Mówisz nie ciemnieje?Jade na bete i wlasnie zrobilam test. W ogole nie napawa optymizmem. Jak dla mnie ciagle taka sama
Dokladnie @white_lotus nakopiemy Ci za chwilę do d*py!!!Mówisz nie ciemnieje?
Wierzę, że jest ok, @LadyStrejser trzymam kciuki za wasze bety dziś! Zobacz załącznik 1714262
Testowałam - nadal biało 10dpo, jeszcze telefon mnie tu dobija przypomnieniem... mam nadzieję, ze go zaskoczę i nic takiego się nie wydarzyA Ty testowałaś dziś? Jak sytuacja?
Tego Ci życzę!Jednak zaoszczędzę na progesteroniemożna wpisać mi
. W końcu ! uff może sierpień będzie szczęśliwy
![]()