reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
To ja się dziś zmobilizuje i założę, a co 😁 nie żeby coś, ale porządek musi być, jakieś ładne przywitanie a nie tam "zapraszam mamy z terminem na kwiecien" 😆🤪
Tak bardzo chce tam dołączyć 🤗 jeszcze trochę i mam nadzieję będzie wszystko jasne co ze mną. Sprawdzałam sobie kwietniową ciążę, pierwszy cień miałam 12dpo ale byl tak mikroskopijny, że trzeba się było bardzo przypatrywać. 13 dpo już było widać lepiej.
Także jeszcze z 2-3 dni niepewności..

Jaka była ostatnio? Można wrzucić w kalkulator bety i sprawdzić jak przyrost 🥹
Edit: doczytałam.
Poszłabym pojutrze zbadać jeszcze raz. Kciuków nie puszczam!
Napisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...

Napisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...

Rozumiem, że się denerwujesz.
Zostaje tylko poczekać i mieć nadzieję, że tym razem będzie dobrze 🫂

Trzymamy kciuki za drugi przyrost, to będzie kluczowe, nie poddawaj się jeszcze słońce 😘

Strejser, ja Cię wyganiam z końcem miesiąca na kwietniowe z Lotosem i Lunką (i oby jeszcze Was doszło, bo będziecie mieć top kierowniczkę!)! 🥹 Nie może być ciągle pod górę, no cholera! Wierzę, że środa Cię uspokoi. 🥹

reklama
Do góry