Nie no...dla pocieszenia obserwowałam losy jednej babki chyba na styczniowkach, też miała takie przyrosty 70-80 %, wszystko było okPrzyrost poniżej normy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no...dla pocieszenia obserwowałam losy jednej babki chyba na styczniowkach, też miała takie przyrosty 70-80 %, wszystko było okPrzyrost poniżej normy...
Mam wyniki ale beta taka mała mi się wydajeZobacz załącznik 1714321
Zrobisz jeszcze raz i będzie dobrzePrzyrost poniżej normy...
Tak bardzo chce tam dołączyćTo ja się dziś zmobilizuje i założę, a conie żeby coś, ale porządek musi być, jakieś ładne przywitanie a nie tam "zapraszam mamy z terminem na kwiecien"
![]()
Napisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...Jaka była ostatnio? Można wrzucić w kalkulator bety i sprawdzić jak przyrost
Edit: doczytałam.
Poszłabym pojutrze zbadać jeszcze raz. Kciuków nie puszczam!
Napisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...
Trzymamy kciuki za drugi przyrost, to będzie kluczowe, nie poddawaj się jeszcze słońceNapisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...
Strejser, ja Cię wyganiam z końcem miesiąca na kwietniowe z Lotosem i Lunką (i oby jeszcze Was doszło, bo będziecie mieć top kierowniczkę!)!Napisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...