Jak tam sytuacja? Byłaś na becie?Dzis znowu dwa testy wleciały
Paskowy i Clearblue elektronik pokazuje
+1-2 ale zrobilam go z drugiego moczu
Caly czas mam parcie na pęcherz
Na bete sie umówiłam na jutro
Zobacz załącznik 1713644
reklama
Aewea
Fanka BB :)
i jak beta?Dzis znowu dwa testy wleciały
Paskowy i Clearblue elektronik pokazuje
+1-2 ale zrobilam go z drugiego moczu
Caly czas mam parcie na pęcherz
Na bete sie umówiłam na jutro
Zobacz załącznik 1713644
Super, a betę badałas?
Wątek kwietniowych mamusiek już czeka

Jeśli chodzi o mnie to ja czerwcowaSuper, a betę badałas?
Wątek kwietniowych mamusiek już czeka![]()

Znaczy się tak ja albo marzec albo kwiecieńSuper, a betę badałas?
Wątek kwietniowych mamusiek już czeka![]()

A kiedy ostatnia miesiączka? Ja właśnie 31 marca albo 1 kwietnia bo nie wiem jak okres liczyć, ale założyłam kwietnioweZnaczy się tak ja albo marzec albo kwiecień![]()

Sama nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo taki prawdziwy okres był 13 czerwiec a potem mialam krwawienie 20 lipca .Szczerze to ja nie mam pojęcia kiedy pykło Na tą betę wkoncu nie poszlam ,ale jutro będę dzwoniła do gina na terminA kiedy ostatnia miesiączka? Ja właśnie 31 marca albo 1 kwietnia bo nie wiem jak okres liczyć, ale założyłam kwietniowe![]()
Ogólnie czytając pierwszy post, to dziwnie to wygląda, 18 lipca testy negatywne więc wygląda na to, że miałaś pozna owulacje, jak długie masz cykle zwykle?Sama nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo taki prawdziwy okres był 13 czerwiec a potem mialam krwawienie 20 lipca .Szczerze to ja nie mam pojęcia kiedy pykło Na tą betę wkoncu nie poszlam ,ale jutro będę dzwoniła do gina na termin
reklama
18 lipca testy pokazywaly już drugą jasną kreskę. U mnie z cyklami różnie przez ostatnie pół roku mi się wszystko poprzestawiałoOgólnie czytając pierwszy post, to dziwnie to wygląda, 18 lipca testy negatywne więc wygląda na to, że miałaś pozna owulacje, jak długie masz cykle zwykle?