reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwna historia dziwna sprawa

reklama
1000032754.jpg
Dodaje Wam dziewczyny testy z dzisiaj 😊❣️Wyglada na to że się udało 🫢🤗

A kiedy ostatnia miesiączka? Ja właśnie 31 marca albo 1 kwietnia bo nie wiem jak okres liczyć, ale założyłam kwietniowe 😄
Sama nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo taki prawdziwy okres był 13 czerwiec a potem mialam krwawienie 20 lipca .Szczerze to ja nie mam pojęcia kiedy pykło Na tą betę wkoncu nie poszlam ,ale jutro będę dzwoniła do gina na termin

Sama nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo taki prawdziwy okres był 13 czerwiec a potem mialam krwawienie 20 lipca .Szczerze to ja nie mam pojęcia kiedy pykło Na tą betę wkoncu nie poszlam ,ale jutro będę dzwoniła do gina na termin
Ogólnie czytając pierwszy post, to dziwnie to wygląda, 18 lipca testy negatywne więc wygląda na to, że miałaś pozna owulacje, jak długie masz cykle zwykle?

reklama
Do góry