Aneczka2021
Fanka BB :)
Zrobię test za 3 dni i znow bede pisac do niego co w tej sytuacji. Jedynie co to wczoraj podczas załatwiania sie na papierze mialam teoche takiego jasno brązowego slad ale tylko raz i już nic więcej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale tak dlugo po owu?Mam brac jeszcze 3 dni i potem znowu zrobić test
Racja wiec tym bardziej nie wiem. Trzymam sie zaleceń bo narazie nie mam wyboru. Wie kiedy była owulacjaAle tak dlugo po ow
Zrob bete jutroRacja wiec tym bardziej nie wiem. Trzymam sie zaleceń bo narazie nie mam wyboru. Wie kiedy była owulacja
Tak mozna bylo przypuszczać jak beta z niedawna 0. Przykro mi.Niestety ale zbliża sie @, mam brązowe plamienie
Bylam na to przygotowana skoro wredy beta 0 była. W następnym cyklu znow działamyTak mozna bylo przypuszczać jak beta z niedawna 0. Przykro mi.
Pewnie, ze tak nie ma co sie poddawax! Duzo sily !Bylam na to przygotowana skoro wredy beta 0 była. W następnym cyklu znow działamy![]()